29 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine inanıyoruz!

Gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine inanıyoruz!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği (GYODER) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.



Fuarda ilk defa kurulan İstanbul Çadırı’nda dağıtılan, İTO ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan rapor ile İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki yatırım fırsatlarını yabancı yatırımcılarla paylaştı.


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun “Önümüzdeki 10 yıl içinde hem Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesi ve gelişmesine, hem de gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine yürekten inanıyoruz” dedi. Türkiye’nin ekonomik açıdan istikrarlı büyümesini sürdürürken, uluslararası alanda öne çıkan başarılarıyla da dünyanın yükselen yıldızları arasında ilk sıralarda yer aldığı kaydedilen raporda, Avrupa ile Orta Doğu, Asya ve Afrika ülkelerini birbirine bağlayan konumu ile uluslararası bir lojistik merkez olan Türkiye’nin, bugün dünyanın 16, Avrupa’nın ise 6. büyük ekonomisi içerisinde yer aldığı belirtildi.


Star


Geri Dön