28 / 04 / 2024

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözü Türkiye’de!

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözü Türkiye’de!

GYODER tarafından gerçekleştirilen 17. Gayrimenkul Zirvesi’nde teknoloji, tasarım, tabiat ve toplum olarak belirlenen 4T vizyonu konuşuldu.



Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’nin (GYODER) gerçekleştirdiği 17’nci Gayrimenkul Zirvesi panellerle devam ediyor. ‘Rota yeniden oluşturuluyor’ mottosuyla gerçekleştirilen söz konusu zirvede teknoloji, tasarım, tabiat ve toplum olarak belirlenen 4T vizyonu konuşuldu. Merakla beklenen zirvede binin üzerinde yerli ve yabancı katılımcı yer aldı. 

‘Küresel Yatırımlar’ ve ‘Değerin Sosyoekonomisi: Erişilebilir Konutlar’ başlıklı panellerde konuşma yapan yabancı yatırımcılar, Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün son senelerde oldukça büyüdüğünü belirterek, jeopolitik konumu, altyapısı ve havayollarının gelişmesiyle nitelikli yatırım için oldukça avantajlı bir ülke olduğunu dile getirdi.

Gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözü Türkiye’de!

GOODWIN GAW: ALIŞVERİŞ MERKEZİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ 

‘Küresel Yatırımlar’ başlıklı panelde konuşmacı olarak bulunan Gaw Capital Partners’ın Başkanı Goodwin Gaw, Türkiye’deki avantajları ve yapacakları yatırımlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Söz konusu zirvede gayrimenkul sektöründeki uzmanların bir araya gelmesini çok önemli gördüğünü dile getiren Gaw, “Türkiye’nin coğrafi konumunu düşündükleri zaman havayolları, deniz yolları ve altyapısını düşündükleri zaman Asya ve Avrupa arasında iyi bir noktada olduğunu söyleyerek, Türkiye’de Kalyon Grup ile çalışmalar yapmayı planladıklarını ve öncelikle perakende sektöründe alışveriş merkezi inşa etmek için bir  projeleri olduğunu, böylelikle de Türkiye’deki gayrimenkul sektörünü yakında görüp başka projeler de hayata geçirmeyi düşündüklerini söyledi. Goodwin Gaw, Türkiye’nin coğrafi konumu ve THY sayesinde Asya, Avrupa ve Afrika’dan doğru kişilerin burada buluşma imkanı olması sebebiyle yatırımlar anlamında doğru noktada olduklarını düşündüğünü söyleyeren, pandemi döneminde THY’nin yaptığı çalışmaların çok başarılı olduğunu söyledi. 


Geri Dön