Ekonomi

''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyen İslam Memiş'ten keskin cevap! Dolar bu kadar olacak...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolar için ''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' dedi ve dolardaki beklentisini açıkladı. İslam Memiş'ten keskin cevap... Doların ne kadar olacağını açıklayan Memiş, ''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar/TL kuru ile ilgili keskin yorumlarda bulundu. Doların ne kadar olacağını açıklayan Memiş, ''Gazı alanlar dolarda 40 TL'yi beklesin'' diyerek yatırımcılara uyarılarda bulundu...

İslam Memiş, Fed üyelerininin açıklamarını beklediğini ve normalde 75 baz puanlık faiz artışını savunacaklarını belirtti. İslam Memiş Fed ile ilgili;  "Açıklamalarında yine doların değerini artıran söylemler gelecek, sürpriz değil. Teknik olarak resesyonu girdiğini kabul etmeyen Fed’den ne beklenebilir ki?" ifadesini kullandı.

GAZI ALAN BEKLESİN...

Bu hafta dolar için FED tarafından bir gaz verileceğini söyleyen Memiş: "Gazı alanlar da bu yıl dolarda 40 lirayı beklemeye başlayacak. Bu hafta sosyal medyada para piyasalarının gündemi dolar dolacak" dedi. 

İSLAM MEMİŞ'TEN KESKİN CEVAP

İslam Memiş, her konuşmasında doalrı olamdığını ve dolardaki beklentisini şu sözlerle açıkladı: "Yol arkadaşlarım ile kısa vade için 18’den çıkış yapmıştık." dedi.

DOLAR/TL'DE SON DURUM

Dolar kuru ABD enflasyon rakamları öncesi sakin bir seyir izliyor. Dolar kuru şu sıralar alış fiyatı 17,98 TL, satış fiyatı ise 18,00 TL'den işlem görüyor.

Bugün piyasaların gözü açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamları piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor.

DOLAR YIL SONUNDA...

Öte yandan dolar ile ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. İslam Memiş dolar yatırımcılarını ve dolarda 40 TL beklentisi olanlara sert uyarılarda bulundu. 

Dolar için yıl sonu beklentisini ''21 olabilir'' diyerek açıklayan İslam Memiş şu yorumları yaptı: ''Dolar yıl sonunda 21 olabilir. Bugünkü teknik bu. Dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracıdır. Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'a girdik. Dövizden kat kat fazla kazandık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik. Gram altın şişti. Piyasayı manipüle ediyorlar. Bu fiyatlardan altın almayın. Gaza gelip satmayın. Buradaki detay miktar üzerinden gitmek” ifadelerini kullandı.

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam

'Kaçış yok dolar yükselecek' diyen  Alaattin Aktaş'dan net tahmin geldi! Yüzde yüz, garanti tutar verdi