29 / 06 / 2024

Gazeteci Emin Pazarcı kiracılara sordu: Arabanızı ya da arsanızı üçte biri fiyatına satar mısınız?

Gazeteci Emin Pazarcı kiracılara sordu: Arabanızı ya da arsanızı üçte biri fiyatına satar mısınız?

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı resmi sosyal medya hesabı üzerinden kiracılara seslenerek, "Arabanız var, ya da arsanız. Üçte biri, beşte biri fiyata satar mısınız?" diye sordu.



Ev sahibi ve kiracı kavgaları her geçen gün daha da büyürken yüzde 25'lik kira zammı sınırlaması da son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Ev sahipleri yüzde 25'lik kira zammı sınırının ellerini kollarını bağladığını belirtirken, kiracılar ise fahiş kira bedellerinden yakınıyor. 

Geçtiğimiz günlerde yüzde 25 zam sınırına tepki vererek, kiracıların Asgari 20 bin lira kiralık yere 6 bin lira ödediklerini söyleyen Akşam gazetesi  Ankara  Temsilcisi Emin Pazarcı yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

Emin Pazarcı resmi sosyal medya hesabı https://x.com/eminpazarci üzerinden yaptığı paylaşımda kiracılara seslenerek, "Arabanız var, ya da arsanız. Üçte biri, beşte biri fiyata satar mısınız? Peki niye bir başkasının mülkünde, rayicin üçte-beşte biri kiraya oturmanın hak olduğunu savunuyorsunuz?" diye sordu


Emin Pazarcı'nın paylaşımı şu şekilde:


Bre şaşkınlar...
Kiracı-Ev sahibi meselesinde yazdıklarımı algılayamayan ya da algılamak istemeyen şaşkınlara sesleniyorum:
Arabanız var, ya da arsanız. Üçte biri, beşte biri fiyata satar mısınız?
Varsa öyle bir enayi ben talibim.
Peki niye bir başkasının mülkünde, rayicin üçte-beşte biri kiraya oturmanın hak olduğunu savunuyorsunuz? Bunu kendinize ayrıcalık olarak görüyorsunuz?

Emin Pazarcı'nın paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, tam altın fiyatı kaç TL? 24 Haziran altın fiyatları

Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal, İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’den sonra gözünü Yunan Adaları’na dikti!

Selçuk Geçer uyardı: Otomobil fiyatları uçacak, konut fiyatları çakılacak!


Geri Dön