28 / 04 / 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ulaşım açısından kenti rahatlatacak GAZİRAY metrosu için vatandaşı hazırladığı model ve renk anketine davet ediyor. Katılımcılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; 31 Mart’ta sona erecek ankete http://oylama.gaziantep.bel.tr/ adresinden ulaşabilir.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi nden Gaziray için anket!

GAZİRAY Projesi kapsamında 8 adet elektrikli tren seti alımı için imzalanan protokolle merak konusu olan araçların rengi ve modeli ‘katılımcı ve şeffaf belediyecilik” doğrultusunda hareket edilerek kamuoyunun fikirleri ile belirlenecek. Bu kapsamda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi şehirliler için bir anket hazırlandı. 31 Mart’ta sona erecek anketi doldurmak isteyen vatandaşlar, http://oylama.gaziantep.bel.tr/ adresinden ankete katılım sağlayabilecek. 

“GAZİRAY Metronu Seç” sloganı ile kent halkına sunulan ankette, 2 farklı modelde sarı ve yeşil tonlarının yer aldığı trenlerin görselleri bulunuyor. Katılımcıların yapması gereken tek şey, beğendiği seçeneğin üzerine tıklayarak, seçimini yapmak. Vatandaşlar sadece bir oy verebilecek. 

Gaziray Projesi'nde son durum ne?

 


Geri Dön