29 / 04 / 2024

Gaziantep İconova'da yaşam başlıyor!

Gaziantep İconova'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en köklü yerleşim bölgelerinden biri olan "Gazi Şehir", yine dünya çapında bir atılım yapıyor olmanın gururunu yaşıyor.Sadece Gaziantep'in değil, Türkiye'nin en kaliteli ve hayat dolu yaşam merkezlerinden biri olacak Iconova'da yaşam gelecek yılın sonunda başlayacak.



Dünyanın en köklü yerleşim bölgelerinden biri olan "Gazi Şehir", yine dünya çapında bir atılım yapıyor olmanın gururunu yaşıyor. Sadece Gaziantep'in değil, Türkiye'nin en kaliteli ve hayat dolu yaşam merkezlerinden biri olacak Iconova'da, sevdiklerinizle keyifli bir ömür sizi bekliyor. 

Gelecek yılın sonunda Iconova'da yaşam başlayacak. 


En binlik öncelik olan güvenlik ve insan mutluluğu için Iconova'nın her metrekaresi en kaliteli markalarla donatılıyor. 


Son dönemde başarısı ile kendinden söz ettiren başarılı spiker ve dizi oyuncusu Ezgi Avcı, Gaziantep'in en güçlü ve köklü şirketlerinden ŞircciAcarsan ortaklığının en güçlü markası Iconova'nın hem yüzü hem de marka elçisi. 


İlk kez bir markanın elçisi ve yüzü oluyorsunuz? Neden Iconova'yı tercih ettiniz? 

Hayatta yeni adımlar atmayı seviyorum. Bu adımları atmadan önce çok düşünüyorum. 

Benim karakterime uyuyor mu, birlikte çalışacağım ekiple güzel sonuçlar üretebilir miyiz, mutlu olur muyum diye. Gaziantep'in çalışkan ve çok başarılı bir kenl olduğunu bilmeyen yok. Bu tarihi kentin yeni sembolü olacak Iconova'nın yöneticilerinin reklamlarda ve marka yüzü olarak beni tercih etmesi tek kelime ile heyecan vericiydi. 


Bir yaşam merkezi Iconova bir yaşam merkezi. 


Sadece 7 görkemli ve manzaralı binadan oluşmuyor. Güvenli bir yuva. Teknolojinin tüm olanaklarını gerçek ve doğal bir hayat için kullanmışlar. 


Bahçesinde çocuklar, yaşlılar ve onların hep yanı başında olan gençlerin mutlu olması için her detay düşünülmüş. 


Dileyen havuza girecek, dileyen spor yapacak. Misafirinizi harika evlerinizde de ağırlayabileceksiniz, huzur dolu kafelerde de. Alışveriş hemcıı yanı başınızda. 


Keşke İstanbul'da da olsa Gazianteplilerin aile hayatı ve ev konusunda ne kadar titiz ve zor beğenileri olduğunu biliyorum. Iconova klasik değerlerle, modern ve hayata değer katan ayrıntıları o kadar özenli ve başarılı buluşturmuş ki. 


Ben örnek daireye girdiğim ilk andan beri heyecan içindeyim. 

Bu kadar mı zevkli, bu kadar mı keyifli bir ev olur? Örnek dairemizi gezdikten sonra böyle güzel bir ev keşke yaşadığım kcııt İstanbul'da da olsa demekten kendimi alamadım. 


Ailenizle de Gazianlep'e gelecek misiniz? 


Annem ve babamı çok çok sevdiğim Gaziantep'i ve anlatıyor olmaktan gurur duyduğum Iconova'yı gezdirmek için sabırsızlanıyorum. Belki canım ailemle sizlere Iconova'da komşu oluruz. Kimbilir? 


'Iconova'dan başka Gaziantep'te en çok ne seni heyecanlandırdı? 


Tarih ve medeniyet her yerde kendini müthiş hissettiriyor. 

Ama bunları oluşturan da Gaziantepli insanlar. Öyle iyisiniz ve güzel ruhlusunuz ki dünya çapındaki yemeklerinizin sırrı bu bence. Ruhunuzun kalitesi her şeye siniyor, yemek de dahil. Aman Allahım, muhammara nasıl bir lezzetti? 


Ya fıstıklı dondurmanız. Diğer şöhretli olan yemekleri saysam röportaj bitmez. Çekimler sırasında yediğimiz katmeri İstanbul'da arkadaşlarıma tarif edemedim. En iyisi, 2. evim Gaziantep'e arkadaşlarımı davet etmek ve getirmek olacak. 

Iconova'da evim de olacak inşallah. 


Milliyet Ek


Geri Dön