28 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey'de 9 bin 720 ev yıkıldı!

Gaziantep Şahinbey'de 9 bin 720 ev yıkıldı!

Gaziantep'e bağlı Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 9 bin 720 evin yıkımı yapıldı. 



Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını hızlandırdı. İlkha Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak ve şehrin trafik yükünü hafifletmek amacıyla daha önce Hoşgör Meydanı’nı İnönü Caddesi’ne bağlayan Boğaziçi Bulvarı 1’inci etap çalışmasını bitirerek vatandaşın hizmetine sundu. 

Gaziantep Şahinbey de 9 bin 720 ev yıkıldı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarını da yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İnceleme sonrasında açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, şehrin trafiğini rahatlatacak olan Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. 

“9 bin 720 evin yıkımını gerçekleştirdik”

Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüğünü hatırlatan Tahmazoğlu, “Şehrimiz için yeni bulvarlar açıyoruz. Boğaziçi Bulvarı 1’inci etap yol çalışmasını yaptık. Şimdide Boğaziçi Bulvarı’nın devamını açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 9 bin 720 evin yıkımını gerçekleştirdik. Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmamız Ahmet Çelebi Bulvarı’ndan, Kılınçoğlu ve Aydınbaba mahallelerinden geçerek ve Özdemirbey Caddesi’ne birleşecek olan Boğaziçi Bulvarı’nın 2’inci etap çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yolumuzu da hızlı bir şekilde tamamlayarak Gaziantep’imizin ve Şahinbey’imizin hizmetine sunmuş olacağız.” dedi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!


Geri Dön