03 / 05 / 2024

Gaziantep'te 68 milyon liralık gayrimenkulleri üstlerine alan iki şüpheli tutuklandı!

Gaziantep'te 68 milyon liralık gayrimenkulleri üstlerine alan iki şüpheli tutuklandı!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'te iki şüphelinin faizle para verme karşılığında 3 kişiye ait değeri yaklaşık olarak 68 milyon olan ev, iş yeri, arazi ve arsa gibi 31 değerli taşınmaz mallarının tapularını üstlerine aldıklarını belirledi.



Gaziantep'te tefecilik yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki şüphelinin faizle para verme karşılığında 3 kişiye ait değeri yaklaşık olarak 68 milyon olan ev, iş yeri, arazi ve arsa gibi 31 değerli taşınmaz mallarının tapularını üstlerine aldıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen operasyonda iki şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalardaysa çok sayıda tapu senedi ve banka çeki fotokopileri ile zanlıların kendi el yazılarıyla tuttuğu hesap notları ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.
 


Geri Dön