17 / 05 / 2024

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.



100 LİRALIK HEDİYE ÇEKLERİ 9 İLÇEDE DAĞITILACAK

İlk etapta Gaziantep'in dokuz ilçesinde dağıtılacak alışveriş çekleriyle ilgili sistem şöyle çalışacak:

Hayırseverler GAGEV Esnaf Odası aracılığıyla paralarını yatıracak yatırılan para karşılığında alışveriş çekleri alacak. Çekler alışverişlerde kullanmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı olan o mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak her birinin miktarı 100 TL olacak.

Ailenin ihtiyaç durumuna göre verilen çekler bakkallara gidilerek bakkallarda ya borcundan düşülecek ya da alışveriş yapılacak. Bakkallar da o çekleri Bakkallar Odasına getirecek; en geç 1-2 gün içerisinde hesaplarına paralar yatırılacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön