21 / 05 / 2024

gaziantep 100 lira alışveriş çeki

gaziantep 100 lira alışveriş çeki

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Resmi Gazete'de yayınlanan bir duyuru ile hakem ve gider avansı tarifeleri güncellendi 

Hukuk muhakemelerinde tanıklık, hakem ve gider avansı tarifeleri Resmi Gazete'de resmi olarak duyuruldu. Artık, Hukuk Muhakemeleri Kanunu'na göre gerçekleştirilen yargılamalarda tanıklara 60 ile 100 lira arasında bir ücret ödenecek. Hakem ve gider avansı ücretlerinde son durum…

Balık tezgahlarında lüferin fiyatı yarı yarıya düştü: Şimdi istavritin de düşmesi bekleniyor

İstanbul'da son zamanlarda lüfer balığı tezgahlarında bolluk yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kilogramı 200 lira gibi yüksek fiyatlarla satılan lüfer, şu anda kilogram başına 100 lira gibi daha uygun bir fiyata düştü. Balıkçılar bu bolluğun hamsilerde de artış yaşanacağını belirtti.

Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demirine indirim gelmeye devam ediyor. Yeni haftaya girilmesi ile birlikte demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 11 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Dolara talep artmaya başladı! Doların 100 lira olacağı iddiası taş üstünde taş bırakmadı! Dolarda flaş gelişme

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçti. Dolar yatırımcılarıın gözü dolardaki son dakila gelişmelere çevrilirken, doların 100 lira olacağı iddiası görenleri hayrete düşürdü. Dolarda flaş gelişme...

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Renault Taliant'a 94 bin 100 TL zam! 6 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi...

Renault Taliant'a beklenmedik zam... Popüler modelin başlangıç fiyatı 94 bin 100 lira arttı... İşte 6 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi...

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 lira yatırılıyor! Mart 2023 paralarını mutlaka alın!

Pek çok kişinin merakla beklediği Aile Destek Programıyla hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 lira yatırılıyor. Peki Mart 2023 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı…100 bin lira ödeniyor!

Ak Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili vatandaşlara 100’er bin lira ödeme yapılacağını duyurarak, ayrıntılar hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Emeklilere çıldırtan müjde! Bayram ikramiyesine yüzde 122 artış geliyor!

Ramazan’a kısa süre kala emeklilerin gündeminde ikramiye ödemeleri yer alıyor. Halihazırda 1.100 lira ödenen bayram ikramiyeleri için yeni artış formülü gündeme gelince "Emekli bayram ikramiyeleri kaç TL olacak, zamlanacak mı? Soruları gündeme geldi.

İslam Memiş’ten önemli açıklama geldi! “Yaz ayını bekleyin” dedi! Altını olmayanlar çok pişman olacak!

Ons altın fiyatları Fed Başkanı Powell’ın faiz artırım mesajı vermesinden sonra düştü. Yurt içinde altın gram fiyatı ise 1.100 lira kritik seviyesine doğru geriledi. Bu hareketlilik sonrası, “Altındaki düşüş devam edecek mi?" sorusuna cevap aranırken Piyasa Uzmanı İslam Memiş yaz aylarını işaret ett

gaziantep 100 lira alışveriş çeki Haberi

gaziantep 100 lira alışveriş çeki

Gaziantep’te Ramazan ayı süresince yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Gaziantep Valiliği tarafından "GAZİMEM Bakkal Alışveriş Çeki" projesi hayata geçirildi.

GAZİMEM projesi çerçevesinde Gaziantep Valiliği, Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamlıkları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Gaziantep Bakkallar Odası Birliği ve hayırseverlerin maddi destekleriyle satın alınacak Ramazan ayı bakkal alışveriş çekleri ile bakkalların desteklenmesi, mahalle bakkalından alışverişe teşvik edilmesi ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşların en yakın yerde olan mahalle esnafından alışveriş imkanı sağlanacak.

100 LİRALIK HEDİYE ÇEKLERİ 9 İLÇEDE DAĞITILACAK

İlk etapta Gaziantep'in dokuz ilçesinde dağıtılacak alışveriş çekleriyle ilgili sistem şöyle çalışacak:

Hayırseverler GAGEV Esnaf Odası aracılığıyla paralarını yatıracak yatırılan para karşılığında alışveriş çekleri alacak. Çekler alışverişlerde kullanmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı olan o mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşa dağıtılacak her birinin miktarı 100 TL olacak.

Ailenin ihtiyaç durumuna...