08 / 05 / 2024

Gazikent Üniversitesi, mühendislik bölümüne doçent arıyor!

Gazikent Üniversitesi, mühendislik bölümüne doçent arıyor!

Gazikent Üniversitesi; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümü için profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak...



Gazikent Üniversitesi aşağıda belirtilen bölümlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun ve ilgili yönetmelik kapsamında tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır.
Aşağıda aranılan fakülte, bölüm, sayısı ve unvanı yer alıyor;

1- iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü, 3 adet, Profesör- Doçent ve Yardımcı Doçent alınacak.
2- Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Elektrik- Elektronik Mühendisliği bölümü, 1 adet, Yardımcı Doçent alınacak.
3- Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği bölümü, 1 adet, Yardımcı Doçent alınacak.
4- Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümü, 2 adet, Profesör- Doçent ve Yardımcı Doçent alınacak.
5- Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık, bölümü, 2 adet, Profesör- Doçent ve Yardımcı Doçent alınacak.
6- Hukuk Fakültesi, Hukuk bölümü, 6 adet, Profesör- Doçent ve Yardımcı Doçent alınacak.

Şartlar:  Uluslararası Ticaret, Uluslararası iktisat. Uluslararası işletmecilik, Uluslararası Lojistik. Uluslararası Pazarlama, Uygulamalı Makro ve Mikro Ekonomi, Finansal Ekonometri, Büyüme Dış Ticaret ve Yöneylem Araştırması alanlarından birinde doktora yapmış olmak Elektrik mühendisliği ve elektronik mühendisliği alanlarında doktora yapmış olmak. Ders anlatabilecek seviyede ingilizce bilmek. Alanında doktora yapmış olmak. Ders anlatabilecek seviyede ingilizce bilmek.
(Profesör) Çevre anabilim dalında doktora yapmış olmak. (Doç. ve Yrd. Doç.) inşaat anabilim dalında doktora yapmış olmak. Ders anlatabilecek seviyede ingilizce bilmek. Alanında doktora yapmış olmak. Ders anlatabilecek seviyede ingilizce bilmek.
1-Medeni Hukuk,
2-Anayasa Hukuku.
3-Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku,
4-idare Hukuku,
5-Ticaret Hukuku,
6- Medeni Usul ve icra iflas Hukuku alanlarında doktora yapmış olmak.

 
Başvuru Belgeleri:
1-Başvurdukları fakülte, bölüm ve alanı belirten dilekçe. Özgeçmiş (YÖK Ek-4 formatında). Nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf (2 adet), diploma fotokopilerinin aslı, noter onaylı sureti veya Personel Müdürlüğümüz tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri;

2- Profesörler için doçentlik ve doktora/uzmanlık belgesi, lisans diploması, profesörlük atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosya;

3- Doçentler için doktora/uzmanlık belgesi, lisans diploması, doçentlik atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya;

4- Yardımcı Doçentler için doktora'uzmanlık belgesi, lisans diploması, varsa yardımcı doçentlik atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya; 5-Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.


Başvuru Süresi ve Yeri:
6-Adayların, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde aşağıdaki adresteki Fakülte Dekanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.

7- Posta ile yapılacak başvurularda meydana gelecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Adres:
T.C. Gazikent Üniversitesi Rektörlüğü
Havaalanı Yolu 8.km. Hasan KALYONCU Kampusu, Şahinbey-GAZİANTEP  
Telefon: 0342 211 80 80
Faks: 0342 211 80 81
E-mail: [email protected]

Basında yer alan diğer haberler:

 

Yıldırım Beyazıt (Ankara) ve Gazikent Üniversitesi (Gaziantep) Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alımında bulunacak. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin duyurusu Resmi Gazetenin bugünkü sayısında, Gazikent Üniversitesinin duyurusu ise çeşitli gazetelerde yayımlandı.

Resmi Gazete’de yer alan duyuruya göre Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü, 24 profesör, 13 doçent, 17 yardımcı doçent alımında bulunacak. Profesör ve doçentler daimi statüye göre görev yapacaklar. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen yapacaklar. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde istihdam edilecek öğretim üyelerinin görev yapacağı birimler ve kadro sayıları şöyle:

"Tıp Fakültesi: kardiyoloji, iç hastalıkları, aile hekimliği, enfeksiyon hastalıkları, çocuk hastalıkları, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, nöroloji, psikiyatri, genel cerrahi, ortopedi ve travmatoloji, kadın hastalıkları ve doğum, göz hastalıkları, anesteziyoloji ve reanimasyon, göğüs cerrahisi, kulak-burun-boğaz, üroloji, plastik cerrahi, çocuk cerrahisi, biyokimya, patoloji, biyoistatistik (17 profesör, 9 doçent, 9 yardımcı doçent), Siyasal bilgiler fakültesi: iktisat, uluslararası ilişkiler (2 profesör),

İşletme fakültesi: işletme (1 profesör, 1 yardımcı doçent), Mühendislik ve doğa bilimleri fakültesi: malzeme, kimya, makine, elektrik ve elektronik haberleşme, bilgisayar mühendisliği (2 profesör, 5 doçent, 7 yardımcı doçent),

Hukuk fakültesi: özel hukuk bölümü/iş ve sosyal güvenlik hukuku anabilim dalı (1 profesör), İnsan ve toplum bilimleri fakültesi: Doğu illeri ve edebiyatları bölümü/Fars Dili ve Edebiyatı (1 profesör)"

-GAZİKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ-

Öte yandan Gazikent Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimler için tam zamanlı statüye göre 15 öğretim üyesi alacak. Gazikent Üniversitesi Rektörlüğünün gazetelerde yer alan duyurusuna göre adaylar başvurularını 15 gün içinde Gazikent Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.Öğretim üyelerinin görev yapacağı fakülteler, bölümleri ve sayılarışöyle:

"İktisadi ve idari bilimler fakültesi: uluslararası ticaret ve lojistik(3-profesör, doçent ve yardımcı doçent),Mühendislik-mimarlık fakültesi: elektrik-elektronik ve bilgisayar mühendisliği (2 yardımcı doçent), Mühendislik-mimarlık fakültesi: inşaat mühendisliği (2-profesör, doçent, yardımcı doçent), Mühendislik-mimarlık fakültesi: mimarlık (2- profesör, doçent, yardımcı doçent), Hukuk fakültesi: hukuk (6-profesör, doçent ve yardımcı doçent)"

AA

 

 


Geri Dön