02 / 05 / 2024

Gebze Millet Bahçesi 25 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Millet Bahçesi 25 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gebze Millet Bahçesi projesinin ihalesini 25 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.



81 ilde 81 yeni millet bahçesi projesi için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için de start verdi.

TOKİ en yeni millet bahçesi projesinin Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hayata geçirecek. Proje Sultan Orhan Mahallesi'nde yer alacak.

Gebze Millet Bahçesi 25 Mayıs ta ihaleye çıkıyor!

TOKİ'nin resmi internet sitesind eyer alan bilgilere göre Gebze Millet Bahçesi projesinin ihalesi 25 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Projede ayrıca sosyal donatılar da yer alıyor.

İhale ilanı:
Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Sultan Orhan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Fatih Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

 


Geri Dön