31 / 08 / 2024

Geçitpark tamgaz yükseliyor

Geçitpark tamgaz yükseliyor

Geçit'te Eren&Begüm ortaklığı tarafından inşaa edilen Geçitpark projesi yüzde 60 seviyelerine ulaştı.



Konutların yeni yılda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Geçitpark Halkla ilişkiler ve Satış Müdürü Sevil Bilik, krizin inşaat sektöründe yarattığı durgunluğa rağmen Geçitpark Projesi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.
Geçitpark'ın yatırımcının gözünde cazip bir araç olarak algılandığına işaret eden Bilik, projeye olan ilginin sürdüğünü belirtti. Geçitpark'taki yaşam alanını 'doğa ile gelen huzur' olarak tanımlayan Bilik, projeyle kentin karmaşasından uzakta, su, ahşap ve yeşilin birleşmesi sonucu çevre ile dost, doğa ile içiçe kalma fırsatı sunduklarını ifade etti. Projenin yüzde 60'ının tamamlandığını, ağustos ile aralık ayı arasında da teslim edilmesinin planlandığını dile getiren Sevil Bilik, satış fiyatları hakkında da bilgi verdi:

8 Blok, 216 daire
"Geçitpark 22 bin 200 metrekare konut alanı, 16 bin 200 metrekare yeşil alan olmak üzere toplam 8 blokta, 216 konuttan oluşuyor. Metrekare fiyatı ise ortalama bin Euro. Normal daire tiplerimiz; 155 metrekare 3+1 ve 181 metrekare 4+1 özelliklerinde. Fiyatları ise 300 ile 445 bin lira aralığında."

"Projeyi mutlaka inceleyin"
Konut alacak kişilerin projeyi mutlaka incelemelerini tavsiye eden Bilik, projeye bakan kişilerin Geçitpark farkını gördüğünü kaydetti. Artık kimsenin sosyal yaşamından uzak kalmak istemediğini vurgulayan Sevil Bilik, Geçitpark'ın bu konudaki avantajlarını, "Açık yüzme havuzu, fitness salonu, squash, çocuk bahçemiz, açık ve kapalı otoparkımız bulunmakta. Su parkı olarak söylediğimiz 10-15 cm arasında derinlikleri değişen, bütün siteyi çevreleyen havuzlarımız mevcut. Öte yandan konumu nedeniyle alışveriş merkezlerine çok yakın, şehir merkezine 15, sahilde çay keyfine 10 dakika uzaklıkta olmanın ayrıcalığını taşıyor" şeklinde anlattı.

www.gecitpark.com

Geri Dön