18 / 05 / 2024

Gediz Cadde İş Merkezi inşaatı başladı!

Gediz Cadde İş Merkezi inşaatı başladı!

Gediz Belediyesinin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir proje daha hayata geçirilmek üzere start aldı. Cadde İş Merkezi projesinde yüklenici firma ile sözleşme imzalandı, yer teslimi yapıldı.



Gediz Belediyesinin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir proje daha hayata geçirilmek üzere start aldı. 


Gediz Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılması planlanan konut ve işyerlerinden oluşan Cadde İş Merkezi projesinde yüklenici firma ile sözleşme imzalandı, yer teslimi yapıldı. 


Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu "İlçemizde belediyemiz tarafından uygulanmakta olan Kentsel Dönüşüm çerçevesinde ekonomik ömrü tamamlanmış binaların yıkılması ile kazanılan alanlarda yeni iş merkezleri yapımları kapsamında Cadde İş Merkezi planlaması yapılmış ve 17 Nisan 2015 tarihinde ihale düzenlenmiştir. 

Gerçekleştirilen ihale neticesinde Hüseyin Orhan yüklenici olmuştur. Yüklenici tarafından tespit edilen alt yüklenicisi Sözhan İnşaat Ltd. Şti firması ile de 26 Mayıs 2015 tarihinde yapım işi sözleşmesi imzalanarak yer teslimi yapılmıştır. 


Gediz Belediyesi geliştirdiği ve uygulamaya koyduğu projeler ile Gediz Halkına örnek olmaktadır. Kentimize işyeri ve Konut kazandıran projeler ile ilçemizin ticaret alanları gelişmektedir. Yine bu şekilde yapılması planlanan cadde iş merkezi, ilçemiz Cumhuriyet Caddesinde bulunan mülkiyeti belediyemize ait ekonomik ömrünü tamamlamış iki adet binanın yıkılması ile kazanılan alanda yapılacaktır. İşin bitiş zamanı 18 Ağustos 2016 tarihi olup, firma bahse geçen tarihten önce işi tamamlayıp teslim etmek istemektedir. 

Yeni iş merkezinin ilçemiz ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Geri Dön