02 / 06 / 2024

Cadde İş Merkezi projesi

Cadde İş Merkezi projesi

Gediz Belediyesinin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir proje daha hayata geçirilmek üzere start aldı. Cadde İş Merkezi projesinde yüklenici firma ile sözleşme imzalandı, yer teslimi yapıldı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

Çayırova Cadde Alyans'ta faiz oranları donduruldu!

Gebze-Çayırova’nın en merkezi noktasında geliştirilen Cadde Alyans projesinde faiz oranları donduruldu. 

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Ispartakule Bizim Evler 6'nın cadde mağazaları açılıyor!

Ispartakule’nin Merkezinde, gökkuşağı renkleriyle bezenen, yüksek standartlara sahip yaşam merkezi Bizim Evler 6’da konutlar teslime yaklaşırken, cadde mağazalarının yer aldığı ticari üniteler Ocak ayı itibariyle hizmete giriyor.

Yeşilpark Cadde yıl sonu kampanyasında son 10 gün!

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyasında son 10 gün! Projenin teslim tarihi Temmuz 2016.Kampanyada son gün 31 Aralık 2015.

Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi törenle açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım’a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen cadde törenle hizmete açıldı.

Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyon TL harcanarak Yıldırım’a kazandırılan Bağlaraltı Aile Sağlığı Merkezi ile yeniden düzenlenen 2 Cadde, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Gediz Cadde İş Merkezi inşaatı devam ediyor!

Gediz Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde iki adet ekonomik ömrünü tamamlamış binanın yıkılması ile kazanılan alanda Cadde İş Merkezi yapımı devam ediyor.

Ankara Gölbaşı'nda iş merkezi inşaatı nedeniyle cadde yolu çöktü!

Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri!

Yapı Merkezi İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 360 06 56 veya 0535 026 10 36 olarak belirlendi.

Cadde İş Merkezi projesi Haberi

Cadde İş Merkezi projesi

Gediz Belediyesinin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir proje daha hayata geçirilmek üzere start aldı. 


Gediz Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılması planlanan konut ve işyerlerinden oluşan Cadde İş Merkezi projesinde yüklenici firma ile sözleşme imzalandı, yer teslimi yapıldı. 


Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu "İlçemizde belediyemiz tarafından uygulanmakta olan Kentsel Dönüşüm çerçevesinde ekonomik ömrü tamamlanmış binaların yıkılması ile kazanılan alanlarda yeni iş merkezleri yapımları kapsamında Cadde İş Merkezi planlaması yapılmış ve 17 Nisan 2015 tarihinde ihale düzenlenmiştir. 

Gerçekleştirilen ihale neticesinde Hüseyin Orhan yüklenici olmuştur. Yüklenici tarafından tespit edilen alt yüklenicisi Sözhan İnşaat Ltd. Şti firması ile de 26 Mayıs 2015 tarihinde yapım işi sözleşmesi imzalanarak yer teslimi yapılmıştır. 


Gediz Belediyesi geliştirdiği ve uygulamaya koyduğu projeler ile Gediz Halkına örnek olmaktadır....