19 / 05 / 2024

Gedizkent 2 projesinin temeli Mayıs'ta atılacak!

Gedizkent 2 projesinin temeli Mayıs'ta atılacak!

Ege-Koop şimdi de "Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı" sloganıyla dar ve orta gelir grubuna yönelik, Kubilay Anıtı ve belediyenin "Prestij projesi" olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu Gedizkent2 Projesi'ni hayata geçiriyor.




Ege-Koop şimdi de "Bugünün Yatırımı, Yarının Kazancı" sloganıyla dar ve orta gelir grubuna yönelik, Kubilay Anıtı ve belediyenin "Prestij projesi" olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu Gedizkent 2 Projesi'ni hayata geçiriyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Gedizkent 2, her bütçeye her keseye uygun bir proje. Lüks olarak nitelenen fahiş fiyatlı dairelerde ne varsa Gedizkent2'de de o olacak. Bu projemizle herkes ev sahibi olacak" dedi.

Yılın ilk 3 ayında düşüşe geçen konut talebi ve inşaat sektöründeki durağanlığa Ege-Koop, özel bir projeyle yanıt verdi. Ege-Koop, yeni projesi Gedizkent 2 için Villakent ile Keyifli Yaşam Evleri projelerini hayata geçirdiği Menemen'i tercih etti. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, temeli 17 Mayıs Cumartesi günü atılacak toplam 190 konutluk Gedizkent 2'de 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğunu kaydetti. Aslan, konut fiyatlarını 105 bin lira ile 174 bin lira olarak belirlediklerini söyledi.


"Sınırlı sayıda"

Ege-Koop'un sunduğu sınırlı sayıdaki konutlara sahip olma fırsatı için acele edilmesi gerektiğini dile getiren Aslan, "Menemen'in en güzel mahallelerinden Atatürk Mahallesi'nde, eşsiz Menemen Ovası'na ve ilçe merkezine hakim noktada, İZBAN'a 900 metre yakınlıktaki bu projeyi 2016'da teslim edeceğiz. Çevresinde sağlık merkezi, okullar, alışveriş mekanları mevcut. Hem birkez daha dar ve orta gelirli insanlarımızı ev sahibi yapacağız, hem ilçe ekonomisine katkıda bulunacağız hem de Menemen'in yaşam kalitesini bir kat daha yukarıya taşıyacağız" diye konuştu.


Yeni Asır



Geri Dön