28 / 04 / 2024

Gedora Altaş, TSE Altın Kalite Ödülü'nü kazandı!

Gedora Altaş, TSE Altın Kalite Ödülü'nü kazandı!

Dünya genelinde, ürün kalitesiyle inovasyon ve tasarım ödüllerine layık görülen el aletleri sektörünün uzman kuruluşu Gedore, dünya çapında aldığı tasarım ödüllerine Türkiye’de de kalite ve standardizasyon alanında ödüller ekledi...



Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren, sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyerek,  standardizasyon ve kalite alanında başarılı çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlara verilen “TSE KALİTE ÖDÜLÜ”nü alan Gedore Altaş, Türkiye’de ürün standardına vermiş olduğu önem nedeniyle TSE tarafından ödüle layık görüldü.


TSE Kalite Ödülleri; Platin, Altın, Gümüş ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride verildi. TSE Altın Kalite Ödülleri, 20 yıl ve üzeri süredir TSE Ürün ve Sistem Belgesi olan firmalara takdim edildi. Gedore Türkiye, 25 yıldan bu yana Türk Standartları Ürün ve Sistem Belgesine sahip olması sebebiyle Altın Plaket ödülüne layık görüldü. Ödülü TSE Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sn. Bilal DURDALI Gedore El Aletleri Genel Müdürü Bülent Savaş’a takdim etti.


Öte yandan, Gedore Altaş TSE'nin 20 yıl ve üzerinde faaliyet gösterip de “Ürün ve Sistem Belgesi”ne sahip olan firmalara verdiği, “TSE ALTIN KALİTE ÖDÜLÜ”nü de sürdürülebilir standartları nedeniyle almış oldu. 


Geri Dön