02 / 05 / 2024

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Seat Tarraco, onu SUV alıcıları için popüler bir seçim haline getiren birkaç dikkate değer özelliğe sahiptir, ancak en büyük gücü geniş iç mekanı ve pratikliğidir. Bu da onu birden fazla yolcu ve kargo alabilen güvenilirdir. Ayrıca SEAT Servis'e özel aksesuar ve lastik Kampanyasından faydalanabilirs



Seat Tarraco, İspanyol otomobil üreticisi Seat tarafından üretilen orta boy yedi kişilik bir SUV. 2018'de Seat'ın amiral gemisi SUV'si olarak tanıtıldı ve Volkswagen Grubu'nun Volkswagen Tiguan Allspace ve Skoda Kodiaq ile paylaştığı MQB-A uzun dingil mesafeli platformunu temel alıyor.

Tarraco, benzinli ve dizel motorlar ve bir plug-in hibrit aktarma organı dahil olmak üzere çeşitli motor seçenekleriyle sunuluyor. Yolcular ve kargo için konforlu bir sürüş, iyi kullanım ve geniş iç alan sunar.

Tarraco, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, akıllı telefon entegrasyonu, klima kontrolü ve şeritten ayrılma uyarısı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil frenleme gibi gelişmiş güvenlik özellikleri dahil olmak üzere bir dizi özellikle birlikte gelir.

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde! 

Genel olarak, Seat Tarraco iyi bir konfor, performans ve güvenlik özellikleri dengesi sunan pratik ve çok yönlü bir SUV. Geniş iç hacmi, çeşitli motor seçenekleri ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle birleştiğinde, birden fazla yolcu alabilen, güvenilir ve keyifli bir sürüş deneyimi sunan bir araca ihtiyaç duyan aileler arasında popüler bir seçim haline geliyor.

Yedi koltuklu bir SUV olan Tarraco, yolcular ve kargo için geniş alan sağlayarak, birden fazla yolcu alabilen ve konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sağlayan bir araca ihtiyaç duyan aileler için mükemmel bir seçimdir. Üçüncü koltuk sırası da diğer yedi koltuklu SUV'larda her zaman böyle olmayan yetişkinler için yeterince geniştir.

Gelişmiş güvenlik özellikleri ve konforu ile Seat Tarraco bayilerde!


Geri Dön