29 / 04 / 2024

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Yula tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan 2014 tarihinde kuruldu



Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Yula tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Gemak Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK 1-       Şirket hertürlü mimarlık , mühendislik , plan proje işleri yapmak.        İNŞAAT 1-       Şirketin konusu ile ilgili çelik beton, ahşap kargir prefabrik bina her türlü inşaat işi ile ilgili yol, köprü, baraj ve göletler yapmak. 2-       Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak. 3-       Toplu veya münferit konut, han, çarşı, işyeri, fabrika, sinai tesisler yapmak. 4-       Her türlü gayrimenkul satın almak ve satmak, kat karşılığı arsalar almak ve arsalara gayrimenkul inşa etmek. 5-       Doğalgaz ve Elektrik donanım işlerini yapmak. 6-       Kum, Çakıl, çimento, tuğla, kiremit malzemeleri, havalandırma, izolasyon, kalorifer tesisatı, ana ve yardımcı malzemeleri , hidrofor su boruları musluk batarya, armatör ile ilgili sıhhi tesisat emtiası ve emsali mamüller, yedek parça ve malzemeleri kireç, hazır beton, bilimum bütün ebatlardaki inşaat demirleri, tel çivi ve bilimum bütün nalburiye ve inşaat malzemelerinin ithali ihracı toptan ve perakende alım satım işlerini yapmak. 7-       Şirket konusu ile ilgili imalathanelerde her türlü bayındırlık işleri, proje ve sinai kullanıma mahsus tesis, fabrika Ve uygulamaları konusu ile ilgili müşavirlik organizasyon teknik uygulama sorumluluğu kontrollük, analiz ve keşif işlerini yapmak her türlü ve cins proje, tesisat, elektrik, yol kanal, hafriyat taahhüdü ve müteahhitlik işleri ile mimarlık mühendislik, dekorasyon işleri ile komple tesis ve fabrika inşaat ve montaj işleri yapmak,  her türlü orman ürünlerini almak, satmak, ithalatını ve ihracatını  yapmak. 8-       Şirket alçı dekorasyon,boya, montalama işleri yapar   Şirket faaliyet konularını gerçekleştirebilmek için, 1-     Her türlü kamu ve özel sektör ihalelerine girmek, almak. 2-     Her türlü ithalat ve ihracat işlerini gerçekleştirmek. 3-     Fabrikalar, imalathaneler, atölyeler, işyerleri ve teşhir salonları açmak işletmek. 4-     Bankalardan teminat mektubu, kredi almak, ipotek göstermek, vermek.  



Geri Dön