29 / 04 / 2024

Geme İnşaat Sosyal Hizmetler Lojistik Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Geme İnşaat Sosyal Hizmetler Lojistik Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Gecekaçan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Geme İnşaat Sosyal Hizmetler Lojistik Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mesut Gecekaçan tarafından kuruldu. 


Geme İnşaat Sosyal Hizmetler Lojistik Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b) Her türlü dekorasyon isleri, tamirat ve boya isleri yapmak. c)Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım,fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek. d)Her türlü insaat malzemelerinin alımını ve satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve her türlü nakliye ve tasımacılık hizmetlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Geme İnşaat Sosyal Hizmetler Lojistik Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Osmanağa Mah.Pavlonya Sok. No.6/44 Kadıköy 



Geri Dön