18 / 05 / 2024

Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Ülkenin amacı tarımı güçlendirmek ve gençleri tarıma yönlendirerek işsizliğe çözüm bulmaktır. Bu nedenle genç çiftçilere çeşitli imkanlar devlet tarafından sunulmaktadır. Mevcut destek ve imkanlardan birinin adı Genç Çiftçi desteğidir.



 Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Genç çiftçi olmak için istenen şartlar nelerdir?

Genç çiftçinin avantajların yararlanarak çiftçi olmak isteyen adayın 41 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. Aranan şartlar arasında vergilerin düzenli olarak ödenmesi, askerlik hizmetini yerine getirmiş olması ve sosyal güvencesinin bulunmaması yer alıyor. Sözleşmesini imzalamayan veya hibesi iptal edilen genç çiftçiler yeni hibe başvurusunda bulunamazlar. Bu şartları taşıyanlar destek başvurusunda bulunabilirler. Başvuru tarihleri ​​Tarım ve Orman Bakanlığı'nın internet sitesinde ilan edilir.

Çiftçiler hemen mazot gübre destek ödemesine bakın! Nisan 2023 mazot gübre desteğinde son dakika! İl il resmen yattı! 

Çiftçilere müjde! Türk Boğası Tümosan bahçe ve tarla traktör Nisan fiyatlarını açıkladı! Traktörler bu ay ne kadar? 

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön