05 / 05 / 2024

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor? 

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor? 

Dünyanın tercih listesinde ilk sıralarda yer alan online müzik dinleme platformu Spotify'a yeni zam dalgası yolda. Yeni ilave edilecek 'Supremium' paketi, en pahalı seçenek haline gelirken diğer paketlerin fiyatları da artacak. İşte ayrıntılar.



Henüz resmen açıklanmasa da yeni üyelik fiyatının çok daha pahalı olacağı söylendi. Şirket içinde 'Supremium' olarak adlandırılan bu özel abonelik alternatifinin şirketin bu zamana kadar getirdiği en pahalı plan olduğu da söylendi.

SPOTIFY'IN EN PAHALI PAKETİ OLACAK

İsveç merkezli Spotify'ın bu abonelikte kullanıcılarına 'yüksek kalitede' yani Hi-Fi kalitesinde müzik dinleme tecrübesi sunacağı ifade edildi.

Bloomberg'deki haberde ses kalitesini geliştirmek için bir süredir çalıştığı aktaran şirketin ses kaybını en aza indirerek bunu başarmayı hedeflediğini söyledi.

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify a zam mı geliyor? 

Bu en pahalı alternatif için ne kadar para isteneceği henüz bilinmezken ilk olarak ABD harici pazarlarda deneneceği aktarıldı. Spotify'ın yüksek kalitede sesin yanı sıra bazı ayrıcalıklar da sunacağı aktarıldı.

Spotify, müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini dinlemek için popüler bir dijital müzik platformudur. 2006 yılında İsveç'te kurulan Spotify, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve birçok müzik türünde geniş bir katalog sunan bir hizmettir.

Gençler bu haber sizi üzebilir! Spotify'a zam mı geliyor?


Geri Dön