03 / 05 / 2024

Gençler çok istiyordu Cumhurbaşkanı da yaptı! Talep artınca yaş sınırı yükseldi! İşte detaylar!

Gençler çok istiyordu Cumhurbaşkanı da yaptı! Talep artınca yaş sınırı yükseldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin isteğini geri çevirmedi. Talep artınca, yaş sınırı da ortadan kaldırıldı. İşte merak edilen detaylar!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısında resmen açıkladı. Gençlerin beklediği o müjde yerine getirildi. Gençlerden çok fazla talep gelince, yaş sınırı yükseltildi.

Seyahatsever programının yaş sınırı yükseltildi. İşte Seyahatsever müjdesinin detayları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine sonrası gençlere bekledikleri seyahat müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seyahatsever programında yaş sınırının artan talep doğrultusunda 30'a yükseltildiğini bildirdi. İşte Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdenin tüm ayrıntıları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrasında çok önemli bazı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere şu müjdeyi verdi; "Bir müjde de gençlerimize vermek istiyorum. Seyahatsever adını verdiğimiz bu uygulamaya çok fazla talep gelince biz de geri çevirmedik. Gençlerimizin daha fazla katılması için onlardan gelen istek ile birlikte yaş aralığını 18-30'a yükselttik. Konya'da 9 ile 18 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağımız 5. İslami dayanışma oyunlarının hazırlıklarını da önemli ölçüde bitirdik. İslami Dayanışma Oyunları için Konya’daki tesisler hem gençlerimize hizmet edecek ve daha sonra da kullanılacaktır."

3 GÜN BOYUNCA KONAKLAMA İMKANI SUNULUYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştirilen Kabine Toplantısında gençlerden gelen yoğun isteği geri çevirmedi. Gençlerin “Seyahatsever” projesinin yaş sınırı yükseltildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı "Seyahatsever" projesi kapsamında 18-25 yaş arası gençler, Türkiye'nin tarihi ve kültürel mekanlarını, görüp, kolayca gezme olanağı buluyor. 15 Temmuz tarihinde başlayan uygulama ile gençlere, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında 3 gün boyunca ücretsiz konaklama imkanı sunuldu.

KYK YURTLARINDA NASIL KALINIR?

  • Örgün eğitim veren bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olmak.
  • Öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumu veya programının, ailesinin ikamet ettiği il veya ilçe sınırları dışında yaşaması.
  •  Taksirli suçları işlememiş olmak.
  •  Zorunlu staj hariç brüt asgari ücret tutarının bir buçuk katı üzerinde ücretli bir işte çalışmaması.
  • Kamu personeli olmaması.

Kredi kartı kullanıcıları dikkat! Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi?

Fındık fiyatları ile ilgili son durum! 22 Ağustos’u kaçırmayın!

TOKİ 81 ildeki sosyal konut projesi başvuruları bitti mi? 81 ildeki konut projesinden kimler yararlanacak?


Geri Dön