05 / 07 / 2024

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

Türk Hava Yolları (THY), en az lise mezunluğu şartı ile kabin memuru alacak. 17 bin TL maaşlı pozisyon için online başvurular başladı.



Sağlık koşulları

Türk Hava Yolları işyeri hekimleri “İşe Giriş Muayenesi” sırasında (SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezinden verilmiş uçuşa uygun olduğuna dair rapor olsa bile) Türk Hava Yolları iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkik ve muayene yaptırılmasını isteyebilir.

Türk Hava Yolları, belirlemiş olduğu işe giriş sağlık koşulları çerçevesinde (SHGM yetkili Havacılık Tıp Merkezinden verilmiş uçuşa uygun olduğuna dair rapor olsa bile) adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir. Aday işe başlatılmaması halinde herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

Adaylar işe giriş muayenesi sırasında geçmiş tüm sağlık bilgileri hakkında (ilaç kullanımı, ameliyat, doğumsal bozukluklar, bel, boyun rahatsızlıkları, böbrek taşı, yaralanmalar, hastalıklar vb.) doğru beyanda bulunmak zorundadır. İşe başlatılması sonrasında geçmişinde olduğu ve beyan etmediği tespit edilen adaylar için uygulanacak idari süreçte hak iddiasında bulunamaz.

THY KABİN MEMURU ALIMI DEĞERLENDİRME SÜREÇLERİ

Online İngilizce Testi

Mülakat Süreçleri

Belge Kontrolü

İngilizce Mülakatı

Dövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo Ölçümü

Kurul Mülakatı

THY KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

Türk Hava Yolları THY kabin memuru alımı için başvuruların online başvuru ekranı üzerinden yapılabileceği açıklandı.

Kabin memurluğu için başvuru son günü bulunmadığı duyuruldu. İlanın yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında yayımdan kaldırılacağı öğrenildi.

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Eylül 2022 tarihinde saat 18.31'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,23 Türk Lirası, euro 18,34 Türk Lirası, altının gramı ise 983 Türk Lirası değerinde.

Ticari kredilerde şok eden gerçek ortaya çıktı!

'Büyük fırtına yolda' diyen İslam Memiş, dolar ve altın için ikaz etti!

Selçuk Geçer'den dolar yatırımcılarına umut ışığı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön