27 / 04 / 2024

Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak! Başvurular için son 10 gün! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak! Başvurular için son 10 gün! Kaçırmayın!

Merakla beklenen iş ilanını yayımlayan Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak. Söz konusu başvurular için son 10 güne girildi. Sakın kaçırmayın...



Devlet Su İşleri, iş arayan pek çok kişi tarafından merakla beklenen iş ilanını yayımladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nin 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde yer alan şartlar uyarınca Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, Sistem Uzmanı, Ağ Uzmanı, Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı, İş Analisti kadrolarına personel alımı yapacağı kaydedildi.

Ahaber'de yer alan habere göre, merakla beklenen başvuru şartları ve son başvuru tarihini de duyuran Devlet Su İşleri söz konusu başvurular için en az 70 KPSS puan şartı arıyor. Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Devlet Su İşleri söz konusu başvuru sürecini başarı ile geçen kişilere en düşük 49 bin 748 Türk Lirası ile 74 bin 622 Türk Lirası arasında değişen maaş ödemeleri yapacak.

Peki Devlet Su İşleri Eylül 2023 personel alımı için başvurular ne zaman sona erecek? DSİ Eylül 2023 personel alımı için başvurular ne zaman başladı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve DSİ personel alımı ile ilgili detaylar...

Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak! Başvurular için son 10 gün! Kaçırmayın!

DEVLET SU İŞLERİ EYLÜL 2023 BAŞVURU DETAYLARI

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları dün itibarıyla başladı, söz konusu başvuruların 29 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Devlet Su İşleri personel alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar E-Devlet – Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden başvurularını yapabilecek.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Fotoğraflı iş tecrübesini gösterecek şekilde hazırlanmış olan detaylı bir özgeçmiş gerekirken, söz konusu iş için mesleki tecrübe sürelerinde lisans mezuniyeti sonrasındaki hizmetler dikkate alınacak.

Yine verilen detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Dökümü (e-Devlet SGK Tescil ve Hizmet Dökümü sayfasından alınacak olan barkotlu belge. Ve son olarak da her bir pozisyon için özel şartlarda talep edilen sertifikalarla mesleki tecrübe ya da deneyimi gösterir belgeler talep ediliyor. 

Üniversite dönemi yaklaştı, kiralık konut fiyatları peş peşe arttı!

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

En düşük memur maaşı tam bu kadar olacak! Memurlara yüzde 46.73 zam müjdesi! Öğretmen, polis, müdür maaşları açıklandı!


Geri Dön