03 / 05 / 2024

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!



BAŞVURULAR BAŞLADI

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, teknoloji odaklı inovatif fikirlerin ortaya çıkartılması ve desteklenmesi için 2017 yılında kurduğu Lonca Girişimcilik Merkezi’ni kurmuştu. Lonca Girişimcilik Merkezi, TÜBİTAK'ın girişimcilere geri ödemesiz destek sağladığı bin 512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı için yeni dönem başvurularını kabul etmeye başladığını açıkladı.

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

SON TARİH 19 OCAK

İTÜ Çekirdek ile yapılan iş birliği kapsamında gerçekleştirilen Lonca BİGG sürecinde; girişimciler hem Lonca Girişimcilik Merkezi’nin hem de İTÜ Çekirdek'in networkünün yanı sıra gelişim gösteren projeleriyle Lonca'nın diğer desteklerinden de faydalanabilecek. Kuveyt Türk’ten yapılan açıklamada, Lonca BİGG başvuru sürecinin 19 Ocak 2023 tarihinde sona ereceği bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön