03 / 05 / 2024

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!



NE KADAR DESTEK SAĞLANACAK?

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Dr. Selman Ortaköy, Genç girişimcilere ve yenilikçi fikirlere sağladıkları destekleri her geçen yıl artırdıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

 “Türkiye’de çok parlak fikirlere sahip olan girişimci gençlerimiz bulunmakta. Lonca Girişimcilik Merkezi ile gençlerimizin yenilikçi fikirlerini destekleyip geliştirerek ülke ekonomisine kazandırmak ve gençlerimizin önünü açmak için çaba sarfediyoruz. Bugüne kadar sağlanan desteklerle yüzlerce girişim gelişim fırsatını yakaladı. TÜBİTAK'ın BİGG Programı için uygulayıcı kuruluş olarak başvuruları kendi platformlarımız üzerinden kabul ediyoruz. 450 bin liraya kadar sermaye desteği ile umuyoruz yenilikçi fikirler daha da büyümeyi başaracak. Tüm genç girişimcileri Lonca BİGG’e başvurmaya davet ediyoruz.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön