29 / 04 / 2024

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

Pandemi döneminde yaşamın tüm alanlarının evlere taşınması ile balkonlu ve bahçeli konutlara olan talep artışı, ısınan havaların eksisiyle katlandı...



Pandemi etkisiyle sektörde bir trend haline dönüşen geniş balkonlu ve bahçeli konut projeleri, yaklaşan baharla beraber daha da popüler oldu. Yaşamın tüm alanlarının evlere sığdırılmasıyla konutun olmazsa olmazları arasında kendine önemli bir yer bulan geniş balkonlu ve bahçeli konut projeleri, ciddi bir taleple karşı karşıya kaldı! Sektörde ağırlıklı olarak Nisan'dan itibaren başlayan hareketlilik, bir ay öncesinden başladı. Eskiden “kazma kürek yaktırır” olarak tanımlanan mart ayı, sıcak havaların etkisiyle bahçeli ve balkonlu projelerde erken bahar havasını da beraberinde getirdi.  

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

‘Ondörtüç Pendik’te erken bahar heyecanı

Pandemi ile geçen bir sene süresinde yatırımcı açısından geniş bahçe ve balkon beklentisinin, projenin sunduğu katma değer kadar önemli kriterler halinde geldiğini belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Pandemiden bu yana konutta şehrin içinde müstakil yaşam arayışı, talebe yön veriyor. Geniş peyzaj alanı, yürüyüş parkurları, bahçe ve  balkon unsurları yatırımcıların yeni kriterlerini tanımlıyor. Bugün geldiğimiz son aşamada mart ayıyla birlikte havaların ısınmaya başlaması, bu konutlara yönelik talebi artırdı. Pendik’te, şehrin merkezinde müstakil yaşam ortamı sunduğumuz ‘Ondörtüç Pendik’ projemize yönelik talep, mart ayı itibariyle daha da yükseldi. Projemize bahar, erken geldi” dedi.

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin bulunduğu 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin yer aldığı ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projenin sunduğu müstakil yaşam olanakları, talebe yön veriyor. 1 oda 1 salon dairelerin 400 bin TL’den başladığı projede, 2 oda 1 salon daireler 548 bin TL’den, 3 oda 1 salon daireler ise 778 bin TL’den satışa sunuluyor.

Her büyüklükteki dairede balkon 

İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, mega kent İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle korona günlerinde rahat bir nefes aldırıyor. ‘Ondörtüç Pendik’ sakinleri, izole yaşamda en çok ihtiyaç duyulan balkon keyfini, sağlıkla doyasıya yaşıyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden meydana geliyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar bulunuyor. 1 oda 1 salon dairelerin çoğunda da 1 balkon, 3 oda 1 salon dairelerde ise 2 balkon bulunuyor. 

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı

 ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da konutlara sığdırıyor. Proje kapsamındaki  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konutların her birine geniş depolama alanları bulunuyor. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 3 oda 1 salon olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo mevcut.

Teknokent’e komşu…

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla da göz dolduruyor. Yapımı süren Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa zamanda ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin dışında Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede bulunuyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede yer alıyor.
 

Telefon: 0216 3141414
Web: www.insayyapi.com    
 


Geri Dön