04 / 05 / 2024

Geniş hacimli derin dondurucuya sahip olmak her kadının hakkı! 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Geniş hacimli derin dondurucuya sahip olmak her kadının hakkı! 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Her bütçeye uygun derin dondurucular ev işlerinde kadınların vazgeçilmezi.



Geniş hacimli derin dondurucuya sahip olmak her kadının hakkı! 29 Ocak 2023 fiyat listesi
Yaz kış demeden ne zaman olursa olsun ev hanımlar;ı et, sebze, bakliyat ya da ilaç fark etmeksizin, muhafaza etmek istediği ürünlerin uzun süre bozulmadan saklanması için bir derin dondurucuya ihtiyaç duyar.Bununla birlikte derin dondurucularda bütçeye uygun olmasının yanında geniş hacimli ve tasarruflu olmasına da dikkat edilir. 

DERİN DONDURUCUNUN ÖZELLİKLERİ

  • Derin dondurucuda muhafaza edeceğiniz ürünler için dondurucuda belirtilen süre ve -18°C’de saklayabilirsiniz. 
  • Pişmiş ekmek ve hamurları 2 - 3 ay gibi bir sürede mufaza edebilir. Derin dondurucuya atmadan önce 1 - 2 saat bekleterek soğutması gerekir. Ayrıca hava geçirmez, güvenli bir kapta saklanmalıdır.
  • Sebzeler 8 - 12 aya kadar dondurulabilir. Kullanım süreleri; donduruldukları tarihe, hazırlama yöntemine ve nasıl depolandıklarına göre değişim gösterir. 
  • Hemen hemen her tür pişmiş eti dondurmak mümkündür. Eti dondurmadan önce soğuduğundan emin olmalısınız. Dondurulmuş eti 3 - 6 ay süre saklayabilirsiniz.
  • Pişmemiş etler için  4 - 12 ay, pişmemiş kıyma için ise 3 - 4 ay boyunca derin dondurucuda saklamak mümkündür.
  • Sebzeleri sabit bir sıcaklıkta tutabilirsiniz. Sürekli olarak yeniden dondurmak sakıncalıdır. Bu sebeple derin dondurucudan çıkarıldıktan sonra sağlık için hemen tüketilmelidir.
  • Aynı zamanda birbirine değmesini istemediğiniz ürünleri bölmelerde  muhafaza edebilirsiniz. Bölmelerin dikkat çeken özelliklerinden biri de kokuların birbirine karışmasını engellemesidir. 

Peki bütçeye uygun derin dondurucların fiyat listesi nedir?
 


Geri Dön