02 / 05 / 2024

Geri ödemeden 250 bin TL sizin olsun! Sadece başvuru yapmanız yeterli! Bu fırsatı kaçırmayın

Geri ödemeden 250 bin TL sizin olsun! Sadece başvuru yapmanız yeterli! Bu fırsatı kaçırmayın

KOSGEB birçok mesleği barındıran Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı kapsamı neticesinde 250 bin liraya kadar geri ödemesiz destek sağlayacak. İşte detaylar…



GERİ ÖDEMESİZ 250 BİN TÜRK LİRASI

Destek programı ile birlikte özel olarak usta  -çırak ilişkisini güçlendirme ilk plandayken bu kapsam dahilinde yeni personel istihdam eden işletmelere 250 bin Türk Lirası’na kadar geri ödemesiz destek verilecek.

Proje ile ilgili şekilde işbirliği protokolü, 24 Haziran 2022’de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy imza atmıştı.

Ön başvuruda 31 farklı geleneksel meslekten işletme devam halindeyken bu meslekler arasında ise seramik çömlek - çini, ahşap işleri, bıçakçılık, bakırcılık, deri işleri, çalgı yapımcılığı, dokumacılık gibi meslekler var olmakta

Geri ödemeden 250 bin TL sizin olsun! Sadece başvuru yapmanız yeterli! Bu fırsatı kaçırmayın

Emekli olacaklar listesinde siz de var mısınız? 1.5 milyon kişi emekli olacak! EYT ile birlikte kimler emekli oluyor?

A101’e gel 3 bin liraya çamaşır makinesini al! İşte piyasanın en ucuz çamaşır makinesi! 4 Eylül 2022 fiyat listesi

Oyun aşıklarının telefonu Oppo A55'e A101’den dev kampanya! İşte 4 Eylül 2022 fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön