29 / 04 / 2024

GESİAD gayrimenkul yatırımlarını Moment İstanbul'dan yaptı!

GESİAD gayrimenkul yatırımlarını Moment İstanbul'dan yaptı!

Gebze Sanayici İş Adamları Demeği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihini, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.Bölgenin en çok talep gören projelerinden Moment İstanbul'da daireler 275 bin TL'den başlıyor.



AC Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Moment İstanbul, GESİAD üyelerinin de gayrimenkul yatırımında tercih ettiği bir proje oldu. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da yükselen Moment İstanbul yatırımcüarın yoğun ilgisini görüyor. 


Geçtiğimiz günlerde Moment İstanbul'un satış ofisim ziyaret eden GESİAD üyeleri, projenin yatınm potansiyeli açısından büyük önem taşıdığım belirtti. GESİAD üyeleri tarafından gayrimenkul yatırımı noktasında tercih edilebilecek bir proje olarak değerlendirilen Moment İstanbul'da 275 bin TL'den daireler alıcı buluyor. 


%65'i'nin sahiplerini bulduğu proje 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. E-5 Otoyolu'nun yanı başmda yükselen proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor. 

Bölgeye ve projenin donatilanna karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar 275.000 TL'den başlıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 120 aya kadar ise %0,85 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca kısa bir süreliğine özel olarak peşin alımlarda %8 indirim uygulamyor. 

Moment İstanbul, Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal'da 100 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön