01 / 05 / 2024

Gezer Emlak Startkey ile birleşti!

Gezer Emlak Startkey ile birleşti!

Balıkesir’de 6 yıldır emlak sektöründe hizmet vermekte olan emlak sektörünün önemli markalarından Gezer Gayrimenkul, Türkiye’ de önde gelen güvenilir gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile birleşti.



Balıkesir’de emlak sektörünün önemli markalarından Gezer Gayrimenkul, Türkiye’ de önde gelen güvenilir gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile birleşti.


Balıkesir’de 6 yıldır emlak sektöründe hizmet vermekte olan, İlimizin lider Gayrimenkul ve Danışmanlık şirketi Gezer Gayrimenkul, Türkiye’nin en önemli gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile franchise anlaşması imzaladı.


Türkiye genelinde gayrimenkul sektöründe hizmet veren Startkey ile anlaşma yapan Gezer Emlak Gayrimenkul sahipleri Cengiz ve Atilla Gezer, Balıkesir’de ve Türkiye’nin çeşitli illerinde profesyonel olarak hizmet verdiklerini belirterek, Bir marka olmaksızın Türkiye genelinde hizmet vermenin çok zor olduğunu, Gayrimenkul ve ticari gayrimenkul konusunda uzman olmalarına, yıllarca uluslararası şirketlerde yönetici olarak çalışmış olmalarının oldukça katkısı olduğunu, buralarda edindikleri tecrübe ve bilgi birikimlerini müşterilerine yansıttıklarını ifade etti.


Para 


Geri Dön