15 / 05 / 2024

Gezer Emlak Startkey ile birleşti

Gezer Emlak Startkey ile birleşti

Balıkesir’de 6 yıldır emlak sektöründe hizmet vermekte olan emlak sektörünün önemli markalarından Gezer Gayrimenkul, Türkiye’ de önde gelen güvenilir gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile birleşti.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Dencan İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dencan İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almoubarak Turizm İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin tL sermaye bedeli ile Gül Gezer ve Suleiman Qasım ortaklığında kuruldu.

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Gezer Gültekin, Erdal Gezer ve Güner Gültekin tarafından kuruldu.

Startkey Bodrum ofisi açılıyor!

Startkey, Bodrum Marina'da ofis açacak. Startkey Emlak ailesi durmaksızın büyümeye devam ediyor.

Gezer Emlak Startkey ile birleşti Haberi

Gezer Emlak Startkey ile birleşti

Balıkesir’de emlak sektörünün önemli markalarından Gezer Gayrimenkul, Türkiye’ de önde gelen güvenilir gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile birleşti.


Balıkesir’de 6 yıldır emlak sektöründe hizmet vermekte olan, İlimizin lider Gayrimenkul ve Danışmanlık şirketi Gezer Gayrimenkul, Türkiye’nin en önemli gayrimenkul şirketlerinden Startkey ile franchise anlaşması imzaladı.


Türkiye genelinde gayrimenkul sektöründe hizmet veren Startkey ile anlaşma yapan Gezer Emlak Gayrimenkul sahipleri Cengiz ve Atilla Gezer, Balıkesir’de ve Türkiye’nin çeşitli illerinde profesyonel olarak hizmet verdiklerini belirterek, Bir marka olmaksızın Türkiye genelinde hizmet vermenin çok zor olduğunu, Gayrimenkul ve ticari gayrimenkul konusunda uzman olmalarına, yıllarca uluslararası şirketlerde yönetici olarak çalışmış olmalarının oldukça katkısı olduğunu, buralarda edindikleri tecrübe ve bilgi birikimlerini müşterilerine yansıttıklarını ifade...