15 / 05 / 2024

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...



2007 ve 2017 yılları arasında SABB'da bölgesel kurumsal bankacılığın tüm yönlerinden sorumlu olmak üzere Kurumsal Bankacılık Bölge Başkanlığı görevini üstlenen Amodi, bu dönemde bankanın büyümesine ve gelişimine önemli katkılarda bulundu. 2017 ile 2019 yılları arasında SABB'da Genel Müdür olarak görev yaparak, bankanın üst düzey yönetiminde yer aldı.

Amodi, 2020-2022 yılları arasında Dar Altamleek isimli şirkette Genel Müdür olarak görev aldı ve şirketin faaliyetlerini başarılı bir şekilde yönetti. Halen, Bahreyn merkezli Asyad Group Holding'te Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Ghassan Ahmed M. Amodi, bankacılık sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle birlikte finansal yönetim, risk yönetimi, stratejik planlama, müşteri ilişkileri ve liderlik konularında derin bir uzmanlığa sahiptir. Albaraka Türk'ün bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak, bankanın sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda stratejik kararlar almasına ve başarılı bir şekilde yönetmesine katkıda bulunmaktadır.

Malek Khodr Temsah kimdir?
Azhar Aziz Dogar kimdir?
Mohamed Ali Chatti kimdir?

Geri Dön