27 / 04 / 2024

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.



Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeriyi kiraya veriyor.  Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, oto galerilerin aylık muhammen kira bedelleri 5 milyon TL ile 6 milyon TL arasında değişirken, geçici teminat bedeleri de 1 milyon TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor. 

Paylaşılan detaylara göre, 10 yıllığına kiraya verilecek olan oto galeriler 161 metrekare alana sahip.

Söz konusu kiralama ihalesi 19 Eylül 2023 tarihinde saat 14.00'te  Giresun Belediyesi Meydan Ana Bina'sında gerçekleştirilecek.

Giresun Galericiler Sitesi ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

OTO GALERİLER KİRAYA VERİLECEKTİR
Giresun Belediye Başkanlığından:

1- İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ:
Tabloda belirtilen 19 (on dokuz) adet Galericiler Sitesinde bulunan oto galeriler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.
2- İHALE BEDELİ VE GEÇİCİ TEMİNAT:

Geçici teminat 10 (on) yıllık tahmin edilen kira bedeli ve katılım bedeli üzerinden ihale öncesi Belediyemiz veznesine yatırılacaktır. Teminat mektubu ve hazine bonosu kabul edilecektir.
3- İhale şartnamesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir. İsteyenlere 500,00 TL. karşılığında şartname verilir. İhaleye katılanların ihale şartnamesi alması ve bedelini yatırması zorunludur. İhale, 19 Eylül 2023 Salı günü saat 14:00’dan itibaren Hacı Miktat Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Giresun Belediyesi Meydan Ana Bina Kat: 2 ihale komisyonunca (Belediye Encümeni) yapılacaktır.
4- İhaleye katılmak isteyenlerin;
a- Tebligat için adres göstermesi.
b- Kanuni İkametgah belgesi.
c- Vekaleten girenler için vekaletname. (Noter onaylı)
d- Noter onaylı imza sirküleri.
e- Şirket olarak katılacaklar için şirket yetki belgesi. (Noter onaylı)
f- Ortak girişim olması halinde noter onaylı ortaklık belgesi.
g- Geçici teminat bedelini yatırdığına dair makbuz.
h- Şartname bedelini yatırdığına dair makbuz.
i- Giresun Belediyesinden ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi.”
j- Giresun Belediyesi sınırları içerisinde ihale tarihinden önce gerçek veya tüzel kişiliğin oto alım-satım faaliyetini fiilen yaptığını gösterir belge (vergi levhası, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, ticaret odası kaydı veya mesleki oda kaydı belgelerinden en az biri.
k- Vergi dairesinden alınmış mükellefiyet sicil bilgilerini gösteren mükellefiyet belgesi.
l- İstekli şirket ise j ve k bentlerinde belirtilen belgeler ile şirketin faaliyet konusu içinde oto galericilik olduğunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi onaylı suretini ibraz etmesi.
m- Giresun merkezde oto galeri sahibi olanların talebi öncelikli olacaktır ve talep yetersizliği durumunda merkez ilçe dışındaki katılımcıların teklifleri değerlendirilecektir.
İstenilen belgeler 18 Eylül 2023 Pazartesi günü en geç saat 16:00’a kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne verilecektir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
5- Uygun bedelin tespiti; Tahmin edilen katılım bedelinin arttırılması şeklinde olacak ve teklifler ona göre değerlendirilecektir. En yüksek katılım bedelini veren uygun bedel olarak değerlendirilecektir.
 

İstanbul'da 4 kişilik ailenin yaşam maliyeti 42 bin 593 TL! Megakentte en çok zeytinyağı fiyatları arttı! 

TOKİ'den Antalya'nın tek bir ilçesine 357 konutluk yeni proje müjdesi!

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...


Geri Dön