03 / 05 / 2024

Giresun Özel İdare Binası otel olacak!

Giresun Özel İdare Binası otel olacak!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yer alan İl Özel İdare Binası'nın 5 yıldızlı otel olması için protokol imzalandı.



Giresun Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan İl Özel İdare Binası yeniliyor. Binanın 5 yıldızlı otel olması için imzalar atıldı. 


Vali Hasan Karahan ve ASR Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına temsilen Mustafa Özbek  5 yıldızlı otele dönüşecek binanın devrine ait protokolü imzaladı. 


Vali Karahan yaptığı açıklamada; "Ne yapılabilir noktasından hareketle daha önce almış olduğumuz karar doğrultusunda buranın 5 yıldızlı bir otel olarak değerlendirilebileceğini düşünerek harekete geçtik. Titanic otelleri ihaleyi aldı ancak daha sonra vazgeçti. Aynı şartlarla ASR Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine verildi" ifadelerini kullandı. 


Mustafa Özbek ise "Gelişmekte olan güzel İliniz Giresun'a faydalı işler yapmak için buradayız. Ülkemizin her köşesinde istihdama katkı sağlamak bizim en birinci görevimiz. Bölgenin gelişmekte olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bizler firmamız olarak dünya turizm acenteleriyle birlikte çalışıyoruz. O birlikteliğimiz Giresun'a çok değerler katacaktır" dedi. 



Giresun Ekspres Gazetesi


Geri Dön