18 / 05 / 2024

Giresun Özel İdare Binası değişim

Giresun Özel İdare Binası değişim

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yer alan İl Özel İdare Binası'nın 5 yıldızlı otel olması için protokol imzalandı.

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

İl Özel İdare o ilde iki gayrimenkul satacak! 

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare 4 arsa satacak! Arsa yatırımcıları dikkat!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez ve Şebinkarahisar'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar dikkat! İl Özel İdaresi 2 adet arsa satıyor!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

Giresun İl Özel İdaresi 5 arsa satıyor! 570 bin TL'ye!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez, Keşap ve Bulancak'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Giresun'da 16.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan arsayı 16 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Giresun'da 41.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun'da yer alan 8 adet gayrimenkulü 41 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 41.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ve Bulancak ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkulü 41 milyon 370 bin TL'ye satıyor...

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Giresun Özel İdare Binası değişim Haberi

Giresun Özel İdare Binası değişim

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan İl Özel İdare Binası yeniliyor. Binanın 5 yıldızlı otel olması için imzalar atıldı. 


Vali Hasan Karahan ve ASR Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına temsilen Mustafa Özbek  5 yıldızlı otele dönüşecek binanın devrine ait protokolü imzaladı. 


Vali Karahan yaptığı açıklamada; "Ne yapılabilir noktasından hareketle daha önce almış olduğumuz karar doğrultusunda buranın 5 yıldızlı bir otel olarak değerlendirilebileceğini düşünerek harekete geçtik. Titanic otelleri ihaleyi aldı ancak daha sonra vazgeçti. Aynı şartlarla ASR Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine verildi" ifadelerini kullandı. 


Mustafa Özbek ise "Gelişmekte olan güzel İliniz Giresun'a faydalı işler yapmak için buradayız. Ülkemizin her köşesinde istihdama katkı sağlamak bizim en birinci görevimiz. Bölgenin gelişmekte olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bizler...