27 / 04 / 2024

Glow Shıppıng Lıınes Gemicilik Transit Taşımacılık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Glow Shıppıng Lıınes Gemicilik Transit Taşımacılık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.Hatem Raheema Al-Waelı tarafından kuruldu.



Glow Shıppıng Lıınes Gemicilik Transit Taşımacılık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.Hatem Raheema Al-Waelı tarafından kuruldu.

Glow Shıppıng Lıınes Gemicilik Transit Taşımacılık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
1. Yerli ve yabancı gemi, tanker, şilep, koster, denizaltı, motor, tekne ve ticari amaçlı tümdeniz yük ve insan taşıtlarının mekanik elektrik, elektronik, elektromekanik ve bilumum teknik bakımlarını gerçekleştirmek için tersaneler, tamirhaneler, atölyeler,kızak ve çekek yerleri, kuru ve sabit havuzlar kurmak. Bu araçların her türlü ikmali, donatılması, yük ve lömbo işlerini yapmak. 2. Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt, kumanya ve malzeme ikmalleri yapmak ve yaptırmak. 3. Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek. 4. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 5. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 6. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 7. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 8. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. 9. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 10. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 11. Kara, su ve deniz motorları, elektrik motorları, su pompaları ve bunlara ait yedek parçave teferruatı ithalini , ihracını ve dahilini ticaretini yapmak.


Geri Dön