28 / 04 / 2024

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!


Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.



Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Konusu

GAYRİMENKUL YATIRIMI: Yurt içinde ve yurt dışında kendi adına resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat taahhüt işleri; toplu veya münferit konut, otel, motel, turistik tesis, çarşı, alış veriş merkezi, işyeri, fabrika, sınai tesisler, içme suyu tesisi, enerji üretim ve iletim hatları, alt yapı tesisleri, yer altı ve yer üstü inşaatları, ticarethane inşaatlarını yapmak, bunları işletmek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, kentsel dönüşüm ve inşaat proje alanları oluşturmak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kendi adına veya kat karşılığı binalar yapmak, resmi ve özel kuruluşlara ait her türlü inşaat taahhüt işlerini gerek şirket olarak gerekse diğer gerçek ve tüzel kişilerle birlikte ortaklık kurmak suretiyle yapmak. Yukarıda sayılan işlerle ilgili her türlü proje, mühendislik, mimarlık müşavirlik kontrollük, montaj ve organizasyon işleri yapmak. Şirket yurt içinde ve yurt dışında gerek ticari gerek kamu yararı maksadı ile tasarrufu altındaki veya tahsis edilen gayrimenkuller üzerinde her türlü açık, kapalı, yeraltı ve yer üstü otopark...ve 24/11/2023 tarihinde tescil edilen, ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar.


Geri Dön