01 / 05 / 2024

Göcek Kızılçam Evleri'nde 360 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Göcek Kızılçam Evleri'nde 360 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Kızılçam Evleri'nin bahçesi özel peyzaj çizilerek nadide ağaç ve çiçeklerle donatıldı



Fiyatları 360 bin Euro olarak belirlenen Kızılçam Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. 4 ayrı ikiz villada 8 evden oluşan Kızılçam Evleri, deprem yönetmeliğine uygun yüksek kalitede inşa edildi.Kızılçam Evleri, Göcek'in kendine özgü yaşam konseptine uygun olarak ortak havuzu, bahçeleri, veranda ve terasları ile komşular arası sosyal hayatın paylaşıldığı bir atmosfere sahip bulunuyor.

Projede tripleks olarak tasarlanan evlerin brüt yaşam alanı 222 metrekare. Kızılçam Evleri, 4 oda, 2 salon, 3 banyo, WC ve 2 mutfaktan meydana geliyor. Bahçe ve zemin katta yer alan 2 ayrı geniş salon yaşam konforunu arttırmak için tasarlandı. Yazlık projedeki konutların 41 ve 24 metrekare 2 ahşap terası bulunuyor. 

Göcek'in mirasına saygı ile yola çıkılan evlerin inşaatı, tek bir ağacın dahi önemi bilerek projelendirildi. Yeşil bir dalı incitmemek için villaların yönleri değiştirildi. Zemin hafriyatından, çevre düzenlemesine uzanan uzun soluklu çalışmanın her aşamasında doğal malzeme kullanmaya özen gösterildi. 

Yüksek verimli ısı yalıtımı ile donatılmış olan evlerde, tüm odalar ve salonlarda klima ayrıca kış günleri için merkezi ısıtma sistemi yer alıyor. Salonlarda iç mimari ile uyumlu şömine; mutfakta ankastre, bulaşık makinesi, fırın, ocak ve kiler sepetleri; odalarda TV, telefon ve internet bağlantısı; bahçe ve zemin katlarda merkezi müzik sistemi donanımı; mutfak evyesinde çöp öğütücüsü bulunuyor.

Kızılçam Evleri'nin bahçesi özel peyzaj çizilerek nadide ağaç ve çiçeklerle donatıldı. En alt bahçede bulunan portakal, limon, greyfurt ağaçları ve her ev için ayrı hazırlanmış minik sebze bahçesi sebze yetiştirmek için ideal.  Bahçe çitlerinin ve yürüme yollarının ahşap olması sitenin orman içindeki uyumunu artırıyor.

[email protected]

www.kizilcamevleri.com

0 216 578 86 22
 
0 532 211 85 40

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.



 


Geri Dön