05 / 05 / 2024

Gök Deniz Konutları 'nda 118 bin liraya! Kira garantili!

Gök Deniz Konutları 'nda 118 bin liraya! Kira garantili!

Gebze – çayırova bölgesinin en seçkin noktasında inşa edilen Gök Deniz Konutları projesinde konut fiyatları 118 bin liradan başlıyor. Müşteriler bankalardan konut kredisi kullanabiliyor. Firma ayrıca projeden ev almak isteyenlere kira garantisi sunuyor



Gök Deniz Konutları projesinde 1 oda 1 salon evlerde fiyatlar 118 bin liradan başlıyor. Müşteriler bankalardan kredi kullanabiliyor. 6 dönüm manzaralı arazi üzerine kurulan Gök Deniz Konutları projesinde iki blok bulunuyor. Toplamda 128 konut mevcut. 7 farklı konut seçeneğinin bulunduğu Gök Deniz Konutları projesinde 2 bin metrekare alanı kapsayan sosyal tesisler mevcut.

Gök Deniz Konutları 'nda açık havuz, sauna, fitness, cep sineması, çocuk havuzu, depo, market, kapalı ve açık otopark, yetişkin oyun salonu, kafeterya, yürüyüş parkuru, 24 saat güvenlik, kış bahçesi, açık ve kapalı dinlenme alanları, açık ve kapalı oyun alanı bulunuyor.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Organize Sanayi Bölgesi, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı.   F-1 İstanbul Park, Avrupa 'nın en büyüğü sayılabilecek alışveriş,fuar, kongre ve eğlence merkezi Viaport AVM gibi önemli merkezlere çok yakın olan Gök   Deniz Konutları, Pendik Marina, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Koç Lisesi 'ne sadece 5- 15 dakika mesafede yer alıyor.

çünkü Gök Deniz Konutları,    Marmaray  çayırova Durağına 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı 10 dakika, FSM Köprüsü 25 dakika,   Kadıköy 20 Dakika, Pendik Marina 13 dakika, Pendik 'e 5- 10 dakika uzaklıkta.

Alman İnşaat tarafından inşa edilen Gök Deniz Konutları projesinde daireler teslime hazır. Yüksek getirili kira avantajına sahip Gök Deniz Konutları 'nda kiralama ile uğraşmak istemeyenler için bu görevi Alman İnşaat üstleniyor ve satın alma yaparken kira getirisinden yararlanmak isteyenlere   “Kira garantili ” satış sözleşmesi ile   kira bedelini ödeme garantisi veriyor. Esnek peşinat, geniş ve uzun vadeli kredi olanaklarına birde kira garantisini ekleyen Gök Deniz Konutları her koşulda avantajlı olmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Toplam 6 bin metrekare alana inşa edilen Gökdeniz Konutları projesinin inşaat alanı ise 16 bin metrekare.

0262 721 36 03
0554 566 62 62

www.almaninsaat.com.tr
www.gokdenizkonutlari.com

[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön