28 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal'da 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gökdeniz Kartal'da 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Metin Okyay Ertaş Gülsa Inşaat&Bay Yapı, Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kartal'da bir projeye imza atıyor. Gökdeniz Kartal adı verilen projede fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor.



Metin Okyay Ertaş Gülsa Inşaat&Bay Yapı, Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kartal'da bir projeye imza atıyor. Gökdeniz Kartal adı verilen projede fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor.Gülsa Inşaat&Bay Yapı ortaklığıyla inşa edilen Gökdeniz Kartal görücüye çıktı. Kartal'ın Esentepe Mahallesi'nde yükselen Gökdeniz Kartal, 70 milyon TL'lik yatırım değerine sahip. 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip projede; 1000 metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan bulunuyor. Mimarisi Ömer Çamoğlu'na ait Gökdeniz Kartal'da toplam 204 konut yer alıyor. İnşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Gökdeniz Kartal'da konutların tavan yüksekliği 3.20 olarak açıklanıyor. 


316 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Şu ana kadar yüzde 15'i satılan projenin fiyat ve ödeme koşullarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, Gökdeniz Kartal'da geçerli olan avantajlı fiyat ve ödeme planlarının ay sonu itibariyle güncelleneceğini belirtti. Satıcı, projede fiyatların 316 bin TL'den başlayarak 958 bin TL'ye kadar yükseldiğini dile getirdi. 



ULAŞIM AVANTAJI 

Gökdeniz Kartal'ın yükseldiği lokasyonla ve bölge geneliyle ilgili yorurplarda bulunan Bay Yapı Yönetim Kurıilı^Başkanı Metin Okyay Ertaş ise, "Metro, deniz otobüsü, E5, sahil yolu, marina, adliye, hastane, sinema ve kültür merkezi gibi noktalara ortalama 7 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan projemiz; Sabiha Gökçen ve Kadıköy'e 15, Boğaz Köprüsü'ne 20, Telekom Arena'ya ise 35 dakika uzaklıkta yer alıyor" dedi. 

Kartal'da Bay Yapı ile projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, bu bağlamda bölgede başka arazilerle ilgilendiklerini ve 2 arazi için görüşmelerinin olgunlaşma sürecinde olduğunu belirtti. Satıcı, Kartal'a biri 400 diğeri ise 80 konutluk kentsel dönüşüm projeleri inşa edeceklerini de sözlerine ekleyerek, Kartal'ın dönüşümde öne geçeceğini vurguladı. 


Posta 



Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com


Geri Dön