27 / 04 / 2024

Gökhan Genç kimdir?

Gökhan Genç kimdir?

Gökhan Genç, Aremas Gayrimenkul Projeler Satış Direktörlüğü görevine getirildi. Peki, Gökhan Genç kimdir? Gökhan Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhan Genç..



Gökhan Genç kimdir?

Gökhan Genç, 1995 yılında, İSOV Zincirlikuyu Yapı Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni bitiren Gökhan GENÇ, iş hayatına Kale Grubu Çanakkale Seramik şirketinde Jeoloji Mühendisi olarak başladı. 


Burada 2 yıl görev alan GENÇ, Superonline şirketinde Proje Geliştirme ve Pazarlama bölümünde 1,5 yıl çalıştıktan sonra, UPS Türkiye şirketinde 3 yıl süreyle İstanbul Bölge Satış Müdürü olarak görev yaptı.  


Gayrimenkul sektörü ile 2004 yılında Çağdaş Holding bünyesinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak tanışan GENÇ, firmanın Bodrum Yarımadası’nda yer alan 14 farklı Villa-Residence-Resort projelerinin tüm satış ve pazarlama süreçlerini yöneterek satışlarını gerçekleştirdi. Akabinde Amerika’ya yabancı dil eğitimi için giden GENÇ, Coldwell Banker Fort Lauderdale temsilciliğinde görev aldı.


2009 yılında Türkiye’ye geri dönüş yapan GENÇ,  Sinpaş GYO’nun Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projelerinin satış organizasyonunu yönetti.  Sinpaş GYO bünyesinde 4 yıl süren çalışma sürecinde tüm konut projelerinin tek bir platforma taşıyarak MS CRM projesini ve müşteri sadakat programı çerçevesinde Sinpaş Anahtar Kart projesini hayata geçirdi. 2013 yılında Eroğlu Gayrimenkul’ün ve Türkiye’nin en büyük karma projesi Skyland İstanbul projesinin satış müdürlüğü görevini üstlendi. 


İstanbul Teknik Üniversitesi Sistem Mühendisliği Sertifika Programını tamamlayan, Satış, Pazarlama konularında birçok sertifika programı ve workshop programlarına katılan GENÇ,  MEB Mortgage brokerlığı ve Emlak Satış ve Pazarlama Sertifika Programlarını bitirdi. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren çeşitli fuar ve konferanslarda konuşmacı olarak da yer alan GENÇ, bundan sonra Aremas Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmalık şirketinde Projeler Satış Direktörü olarak görev yapacak.



Aremas Gayrimenkul Satış Direktörü Gökhan Genç oldu!




Geri Dön