27 / 04 / 2024

Gökhan Özdemir kimdir?

Gökhan Özdemir kimdir?

Delta Mühendislik, Kabataş Mimarlık, Entegre Elektronik firmalarını bünyesinde barındıran Akfa Holding'in Finans Müdürü Gökhan Özdemir kimdir? İşte Akfa Holding'in Finans Müdürü Gökhan Özdemir' in biyografisi..



Gökhan Özdemir kimdir?

Gökhan Özdemir, Akfa Holding'te Finans Müdürüdür. Kadir Has Üniversitesi mezunu olan, Gökhan Özdemir Akfa Holding'ten önce, Medical Park Hospital'de görev alıyordu.


AKFA Holding’in stratejik iş kolları arasındaki sinerjiye, tamamlayıcı etkisi ile güç katan İnşaat ve Elektromekanik Grubu, inşaat ve mimariyi teknoloji ile mükemmelleştirme anlayışı ile faaliyet göstermektedir.


Sektörünün en köklü ve yetkin şirketlerini bünyesinde barındıran Grup, bina ve endüstri tesislerine yönelik mekanik ve elektrik tesisat mühendisliği, tasarım ve danışmanlık hizmetlerinden, her türlü yapıya yönelik elektrik ve mekanik tesisat mühendisliği hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede uzman kadrosu ile anahtar teslim projelere imza atmaktadır.


1997 yılında kurulmuş olan elektromekanik mühendislik şirketi Delta ise müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına, teknik ve ekonomik yönden en uygun çözümler üretme hedefi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.


AKFA Holding İnşaat ve Elektromekanik Grubu, müşterinin hayallerine mühendislik akılcılığı ve ideal teknoloji ile en uygun çözümler üretme ve uluslararası pazarlarda varlığını güçlendirme vizyonu ile gelişimini sürdürmektedir.


İnşaat ve Elektromekanik Grubu Şirketleri

- Delta Mühendislik

- Kabataş Mimarlık

- Entegre Elektronik

 


Geri Dön