09 / 05 / 2024

Gökhan Özdemir kimdir

Gökhan Özdemir kimdir

Delta Mühendislik, Kabataş Mimarlık, Entegre Elektronik firmalarını bünyesinde barındıran Akfa Holding'in Finans Müdürü Gökhan Özdemir kimdir? İşte Akfa Holding'in Finans Müdürü Gökhan Özdemir' in biyografisi..

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Özdemir kimdir Haberi

Gökhan Özdemir kimdir

Gökhan Özdemir kimdir?

Gökhan Özdemir, Akfa Holding'te Finans Müdürüdür. Kadir Has Üniversitesi mezunu olan, Gökhan Özdemir Akfa Holding'ten önce, Medical Park Hospital'de görev alıyordu.


AKFA Holding’in stratejik iş kolları arasındaki sinerjiye, tamamlayıcı etkisi ile güç katan İnşaat ve Elektromekanik Grubu, inşaat ve mimariyi teknoloji ile mükemmelleştirme anlayışı ile faaliyet göstermektedir.


Sektörünün en köklü ve yetkin şirketlerini bünyesinde barındıran Grup, bina ve endüstri tesislerine yönelik mekanik ve elektrik tesisat mühendisliği, tasarım ve danışmanlık hizmetlerinden, her türlü yapıya yönelik elektrik ve mekanik tesisat mühendisliği hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede uzman kadrosu ile anahtar teslim projelere imza atmaktadır.


1997 yılında kurulmuş olan elektromekanik mühendislik şirketi Delta ise müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına, teknik ve ekonomik yönden en uygun çözümler üretme hedefi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.


AKFA Holding İnşaat ve...