09 / 05 / 2024

Gökhan Genç ne iş yapar

Gökhan Genç ne iş yapar

Gökhan Genç, Aremas Gayrimenkul Projeler Satış Direktörlüğü görevine getirildi. Peki, Gökhan Genç kimdir? Gökhan Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhan Genç..

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Gökhan Genç ne iş yapar Haberi

Gökhan Genç ne iş yapar

Gökhan Genç kimdir?

Gökhan Genç, 1995 yılında, İSOV Zincirlikuyu Yapı Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni bitiren Gökhan GENÇ, iş hayatına Kale Grubu Çanakkale Seramik şirketinde Jeoloji Mühendisi olarak başladı. 


Burada 2 yıl görev alan GENÇ, Superonline şirketinde Proje Geliştirme ve Pazarlama bölümünde 1,5 yıl çalıştıktan sonra, UPS Türkiye şirketinde 3 yıl süreyle İstanbul Bölge Satış Müdürü olarak görev yaptı.  


Gayrimenkul sektörü ile 2004 yılında Çağdaş Holding bünyesinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak tanışan GENÇ, firmanın Bodrum Yarımadası’nda yer alan 14 farklı Villa-Residence-Resort projelerinin tüm satış ve pazarlama süreçlerini yöneterek satışlarını gerçekleştirdi. Akabinde Amerika’ya yabancı dil eğitimi için giden GENÇ, Coldwell Banker Fort Lauderdale temsilciliğinde görev aldı.


2009 yılında Türkiye’ye geri dönüş yapan GENÇ,...