27 / 04 / 2024

Gölcük Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Gölcük Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Hava muhalefeti dolayısıyla verilen süreden sonra biten Gölcük Gençlik Merkezi, hizmete gireceği günü bekliyor. Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı tamamlanan gençlik merkezi, gençler için modern bir tesis olacak.



Gölcük Düzağaç Mahallesi'nde yapımı tamamlanan gençlik merkezi, hizmete gireceği günü bekliyor. Hava muhalefeti dolayısıyla verilen süreden sonra biten Gençlik Merkezi, bünyesinde barındırdığı olanaklar ile gençler için modern bir tesis olacak. 


İlçede tesisleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Eski Gazi Ortaokulu'nun alınarak yerine 5 okul yapılmasıyla başlanan tesisleşme, diğer okulların yapımı ile sürdü. Bunların yanı sıra iki öğrenci yurdu yapıldı. Gölcük Fen Lisesi Pansiyonu ve yükseköğrenim yurdunun tamamlanması ile toplamda 600 öğrenciye barınma imkânı verilecek. Kullanılmayan bazı kalıcı işyerleri, yeniden yapılarak imam hatip okullarına dönüştürüldü. Bunun yanı sıra, yine Düzağaç Mahallesi sınırları içerisinde bir gençlik merkezi yapıldı.

 

MERKEZİN FAALİYETE GEÇMESİ BEKLENİYOR 

Tesisleşme anlamında altın çağını yaşayan Gölcük'te gençlerin hizmetine sunulacak olan Gençlik Merkezi'nin inşaatı bir süre önce bitti. Hava muhalefeti sebebiyle inşaatı geç tamamlanan gençlik merkezi, artık hizmete gireceği günü beklemeye başladı. 


Gençlerin, okulların kapanmasının ardından merakla beklediği merkezde spor salonu, derslikler, bilişim odaları ve kütüphane de bulunacak. 300 yataklı yükseköğrenim yurdunun hemen yanında bulunan merkez, yurtta kalacak olan öğrencilere de mevcut hizmetlerden yararlanma fırsatı verecek. Gölcüklüler, özellikle gençler, artık bu merkezin açılmasını bekliyor. 


Gölcük Postası


Geri Dön