27 / 05 / 2024

Gölcük'e 3 otopark inşa edilecek!

Gölcük'e 3 otopark inşa edilecek!

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve muhtarlar Nisan ayı toplantısı için bir araya geldi. Toplantıda kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş kentsel dönüşüm projesini çok önemsediğini belirtti.



Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm projesini çok önemsediğini belirterek siyasilerden de destek istedi. Ellibeş "Kentsel Dönüşümde bizimle varlar mı yoklar mı söylesinler. Biz bu konuyu 5 yıldır gündemde tuttuk. Herkesin fikrini aldık, tek başımıza karar vermedik. Siyasilerden beklentim ne taraf olduklarını göstersinler. 

Projeye kalkışmadan önce bize söyledikleri sözün arkasında dursunlar, proje uygulanmaya başlandı ve aynı iradeyi göstersinler" dedi. 


"DEĞİŞİM HERKESİN ORTAK DÜŞÜNCESİ" 


Bahar mevsiminin geldiğini ve çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Ellibeş "Kışın meydana gelen olumsuzluklar muhtarlar tarafından rapor edildi. Bizde bu raporlar doğrultusunda çalışmaya başladık. Başarılı olacağımız projeler için harekete geçtik. Bu yıl yine yol çalışmaları yapılacak. Bunun için ciddi bir ödenek ayırdık. Gölcük'ü bir bütün olarak düşünüyoruz. Değişim herkesin ortak düşüncesi" dedi. 


BÜYÜKŞEHİR'İN OTOPARK PROJESİ 


Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral toplantıda trafiğin büyük bir problem olduğunu ve otopark çalışmaları hakkında bilgi istediğini söyledi. Başkan Ellibeş ilçede üç noktada otopark yapılacağını ifade ederek Büyükşehir Belediyesinin de her ilçede bununla ilgili bir çalışması var.


Yeni Gölcük


Geri Dön