17 / 06 / 2024

gölcük 3 otopark yapılacak

gölcük 3 otopark yapılacak

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve muhtarlar Nisan ayı toplantısı için bir araya geldi. Toplantıda kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş kentsel dönüşüm projesini çok önemsediğini belirtti.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük'ün 3 bölgesinde kentsel dönüşüm rüzgarı!

Gölcük Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gölcük Milli Parkı’na 25 bungalov geliyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Gölcük Sanayi Sitesi Haziran 2018'de tamamlanacak!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede başlattığı kentsel dönüşüm son sürat devam ediyor. İşte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in kentteki dönüşümle ilgili yaptığı açıklamalar...

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük'te hayata geçirilen yeni sanayi sitesi basına tanıtıldı. Sitenin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından 3 Nisan'da atılacak.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli Pazartesi atılacak!

Çağdaş Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Balcı, bugünkü yazısında Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Balcı, Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin 3 Nisan'da temelinin atılacağını söyledi.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Gölcük Gölü turizme açılıyor!

Isparta'nın 12 kilometre güneybatısında yer alaıı volkanik Gölcük Gölü turizme açılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Gölü'nün turizme açılması amacıyla 3 yıl önce çalışma başlattıklarını söyledi.

Gölcük'e 3 yeni meydan!

Gölcük Belediyesi Projeleri kapsamında Tarih Koridorunun da içinde yer alan Yukarı Değirmendere Kent Meydanı, Saraylı Kent Meydanı ve İhsaniye Kent Meydanı bitirilerek yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Gölcük Sanayi'de dönüşüm görüşmeleri yarın tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi'nin 3 bölgede gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinden "Sanayi Bölgesi" dönüşümünde görüşmeler yarın tamamlanıyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

gölcük 3 otopark yapılacak Haberi

gölcük 3 otopark yapılacak

Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm projesini çok önemsediğini belirterek siyasilerden de destek istedi. Ellibeş "Kentsel Dönüşümde bizimle varlar mı yoklar mı söylesinler. Biz bu konuyu 5 yıldır gündemde tuttuk. Herkesin fikrini aldık, tek başımıza karar vermedik. Siyasilerden beklentim ne taraf olduklarını göstersinler. 

Projeye kalkışmadan önce bize söyledikleri sözün arkasında dursunlar, proje uygulanmaya başlandı ve aynı iradeyi göstersinler" dedi. 


"DEĞİŞİM HERKESİN ORTAK DÜŞÜNCESİ" 


Bahar mevsiminin geldiğini ve çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Ellibeş "Kışın meydana gelen olumsuzluklar muhtarlar tarafından rapor edildi. Bizde bu raporlar doğrultusunda çalışmaya başladık. Başarılı olacağımız projeler için harekete geçtik. Bu yıl yine yol çalışmaları yapılacak. Bunun için ciddi bir ödenek ayırdık. Gölcük'ü bir bütün olarak düşünüyoruz. Değişim herkesin ortak düşüncesi" dedi. 


BÜYÜKŞEHİR'İN OTOPARK PROJESİ 


Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral toplantıda...