28 / 04 / 2024

Gölcük Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

Gölcük Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Gölcük'e ayrı bir değer katacak olan 300 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu hizmete girmeye hazır.




Gölcük İlçesinde Kocaeli Üniversitesine bağlı Yüksek Okulların yapılmasından sonra ihtiyaç hissedilen Öğrenci Yurt yapımı çalışmalarında Başkan Ellibeş'in girişimleri neticesinde 3 dönümlük alan üzerinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve Gölcük'e ayrı bir değer katacak olan 300 yatak kapasiteli Öğrenci Yurdu hizmete girmeye hazır.

 

Başkan Ellibeş'ten Öğrencilere Müjde

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'te yüksek öğrenimde okuyan ve yurt ihtiyacı en üst düzeyde olan öğrencilerimizin bu yöndeki talepleri ve yaşadıkları sorunlarını biliyorduk. Bu nedenle öğrencilerimizin bu istek ve taleplerine kayıtsız kalamadık, 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdunun yapımını tamamladık. 150 kız,150 Erkek öğrencinin faydalanacağı Öğrenci Yurdu öğrencilerimiz için büyük kazanım olacaktır. Bu bölgedeki okuyan öğrencilerimizin yurt ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu projenin Gölcük'e ve Gölcük'te okuyan öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum, dedi.



Gölcük Belediyesi




Geri Dön